Gå til innhold

Airport2000


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei på Dere, og god jul.

Jeg fikk kjøpt den på ELKJØP på Vinterbro syd for Oslo. Jeg har ikke sett den der i det siste, men kanskje kan den skaffes.

Den jeg har er imidlertid utgitt av Wilco Publishing i 1988. http://www.wilcopub.com."'>http://www.wilcopub.com." TARGET=_blank>http://www.wilcopub.com. Jeg tror også den har kommet i Vol.2.

Men, selv om den heter Airport 2000, så er den laget for FL.s.98.

For egen regning må jeg si at det er gøy å fly i luften, men at det skulle være så artig å "fly" på bakken må jeg få takke dette programmet for. Her får du full pakke med voice Cabin Crue + ground Ctr.+ ATIS + Tower, etc. etc.

I samme slengen vil jeg få nevne CD'en Cleared to Land, utgitt av LAGO. Den tar for seg 10 landinger på kjente flyplasser i USA og i Europa. Alt er video filmet og vises på skjermen med skikkelig radio com. i bakgrunnen. Deretter kan du selv foreta landingen selv med samme fly. Også denne er vel beregnet på FL.s.98. Men dette bare understreker diskusjonnen på et annet sted i dette forumet, at det finnes grunnlag for et liv uten Fl.s.2000.( har den selv men ligger i skuffen intil videre )

Nå roper kona på at jeg må sette ribba i ovnen.

Happy flying i både lufta og på bakken.

Frode S.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...