Gå til innhold

Vatsim RW SB


Lennart Sommarström

Anbefalte innlegg

Hej !!

Ja ibland blir man faktiskt riktigt trött och undrar vad man egentligen håller på med .Att med så många andvändare tex som Vatsim har och det intresse som finns för onlineflygning borde kvaliteten vara mycket,mycket bättre.Disconnectad RW server fungerar inte.dåligt eller inget ljud alls etc etc. Faktum är att jag är beredd att säga att du har tur om det fungerar hela vägen fram !!

 

Ska det verkligen behöva vara så här ?? Ja i sådana fall kommer det snart bara vara en liten grupp fanatiker kvar.Hoppas verkligen på en utveckling för som det är idag vet man ibland inte om man ska skratta eller gråta

 

Som sagt jag hoppas verkligen på en utveckling och förbättring för jag tycker mest om online !!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er igrunnen ganske enig med deg i det du sier.

Ser ut som SB skal være "Beta" i all framtid ennå, tungvint og ustabilt. Og voice som høres ut som om noen har hodet duppet i "soppa", så man må veksle mellom text og voice.

 

Men nå får jo controllerne ny software, og det ender vel med det, da de på toppen helst sitter som controller selv.

 

Den dagen det kommer skikkelig klient software for piloter, som ikke trenger host_ditt_og_datt, og med skikkelig voicestøtte, så skal jeg vurdere å fly online igjen.

 

Med såpass mange programkyndige mennesker det sikkert er registrert hos VATSIM/IVAO, så er det merkelig at ingen har kommet med et bedre system. Men muligens er det vanskelig å få gehør hos div. middelaldrende korpulente amerikanere..

 

Kom igjen, skyt ivei... Jeg sier det akkurat som jeg mener det... "[sur]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.squawkbox.ca/

 

Hej visst är det en ny SB på väg tack och lov !!

Men killen jobbar ensam som utvecklare av denna. Synd att jag inte besitter de kunskaperna då skulle kontakta mr. direkt. Jag hoppas verkligen att han får behövlig hjälp.Att få heltäckande mänsklig ATC dygnet runt verkar vara svårt men tänk er en integration av typ Radar-contact tillsammans med "verklig" det vore nåt det "[stort Ja om viljan verkligen finns så är jag säker på att detta går att utveckla mycket,mycket jag hoppas den finns även om det skulle kosta mig en slant. "[smil]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...