Jump to content

laywiin92

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, for modden mye simulator spill og må si at dette er utrolig rotete. finnes det ikke en "sluse" hvor alle mods må gjennom for å få et system på alt?
 2. Hei, er det noe nytting informasjon noen plass om hvordan jeg skal installere alt av scenery til V4? Har lasted ned AoN, osv. inkludert ship traffic. Men er ingen informasjon om hvordan jeg skal installere alt dette.
 3. Må bare takke deg Tore for Narvik flyplassen, virkelig gjennomført.
 4. Ja så disse fungere på V4? Laster ned V4 as we speak
 5. Så vist jeg nå velger P3D v4, og ikke med tanke på hva type addons som ikke er klar for 64bit versjonen. hva bør jeg bruke som gjør visuals best. Jeg tenker. Clouds: REX4 ? Scenery: EU Norway fra ORBX Jeg vil prøve å gjøre norge mest autentisk. Har dere noen ideer? Hva er siste og beste weather addons, og ikke minst scenery og fly?
 6. Så vist jeg nå velger P3D v4, og ikke med tanke på hva type addons som ikke er klar for 64bit versjonen. hva bør jeg bruke som gjør visuals best. Jeg tenker. Clouds: REX4 ? Scenery: EU Norway fra ORBX Jeg vil prøve å gjøre norge mest autentisk. Har dere noen ideer? Hva er siste og beste weather addons, og ikke minst scenery og fly?
 7. Ja, tror det blir P3D V4. Men det viktigste spørsmålet for meg er lys, alt av lys vil det bli i framtiden som det er på X-plane 11? For dette ser bare helt fantastisk ut.
 8. Ja var liksom det jeg følte. Men så tenker jeg litt på framtida, skal jeg investere i alt til P3D Når alt blir flyttet til X plane 11 uansett? Her er en video som ser helt syk ut. Men også light fix fra sony vegas editing. But still...
 9. Herregud folkens, jeg føler jeg er havnet midt i alt kaoset. Jeg har vært en entusiast lenge nå, men har vært borte fra fly scenen lenge i simulatorer. Bestemte meg for å komme tilbake og skjønte at her er det store forandringer, VIKTIGE forandringer. FSX er ute nå som P3D har tatt over og I DAG kommer v4 til P3D. Ja dette skjønner jeg, men er også kommet XPLANE11 som ser helt fantastisk ut, spesielt om natta. Mye av dette har nok med lights og 64bit scenery å gjøre. Men vent.. det kommer P3D med i dag. Dette ser jeg i p3d som passer meg. Scenery for hele norge, inkludert Narvik fra ORBX som ser helt rått ut og generelt norge som jeg blir å fly i, GSX Ground service som ikke fungerer til Xplane men kommer til P3D v4. ORBX har sagt at de flytter over til Xplane11 stemmer dette? HVA SKAL JEG KJØPE? p3d eller X plane 11? Så den 30.05 kommer P3D ut i 64 bit. Okei. MEN Narvik flyplass fra ORBX og Norge scenery fra ORBX er på salg til halv pris på siden demmes men slutter i dag. Skjønner dere at jeg blir dratt i 100 forskjellige retninger? Hjelp, hva skal jeg velge?
×
×
 • Create New...