Gå til innhold

Frode Foss

Members
  • Innholdsteller

    109
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Frode Foss

  • Bursdag 30. nov. 3

Frode Foss's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Frode Foss

    ACARS

    Har tatt opp en gammel "hobby", nemlig å motta acars med radio og acarsdecoder. Bruker 131,825 mHz. Der er mest SAS og noen American Airlines. Er det andre frekvenser med noe spennende på? I Message content-feltet er det bare kryptiske koder - mulig å dekode disse?
  2. Det var noe i den duren jeg mente ja, men dette var en ryddig forklaring. Alt under kontroll i alle fall
  3. Jepp, takker for hjelpen. Det viser seg etter litt testing at det rett og slett er grader, timer, minutter med to desimaler.
  4. Noen som vet hvilke posisjonsformater som benyttes på ICAO kartene og i AIP Norge? Eks. 632623.20N 0104048.50E. Tenkte å legge inn noen i min Garmin GPS, men finner ikke helt ut av hvilket format dette egentlig er? Kan det være ED50 desimalgrader?
  5. Sånn kan det gå :-) kHz er vel en mer passende enhet ja...
  6. .... og tidligere Trondheim Control syd på 125,70 står bl.a. på Snøhetta. Og stiller du inn scanneren på 358 Mhz vil du høre morsesignalet for bokstavene GRK bli sendt ut i fra Gråkallen. Ikke særlig matnyttig men dog :-)
  7. Ble medlem i 2001, men har ikke vært aktiv på en stund, kan det være noe der?
  8. Om ikke alle så flere, alle med samme feilmelding.
  9. Jeg får følgende melding når jeg skal prøve å logge på SB: Error: Invalid Callsign or Password. Jeg har sjekket min ID på vatsim og den er godtatt, og jeg forsøker server 137.56.244.9. Brannmur forsøkt av...... Noen som har hatt samme problem?
  10. Frode Foss

    ACARS

    Er det endringer i ACARS-frekvensene til Braathens/SAS? Satte scanneren på 131.525 og 136.925, men fikk ikke inn noe ting. Har prøvd i flere dager. Det er lenge siden jeg sist prøvde å ta ned ACARS, så jeg tenkte det var artig å prøve litt igjen...... Noe som vet?
  11. .... vel, etter neste oppstart av FS startet galskapen. Flyet kopper rundt som en gal ... Alle andre fly spretter også rundt omkring. Var det noen som hadde avinstallert dx9?
  12. Uten at jeg vet hvorfor... men etter å ha installert dx9 på nytt, ble det orden på multilplayer-oppkoblingen, og alle flyene som stod med nesen ned ved gatene står nå på hjulene?!?!?
  13. Fra håndboken til en C172N 1977 mod, heter det: Section 2 - Maneuver limits. Normal category Aerobatic maneuvers, including spins ar not appproved. Utility category In the utility category, the baggage compartment and rear seat must not be occupied. No aerobatic maneuver are approved except those listed below: Chandelles – max 105 kts. Lazy Eights – max 105 kts. Steep turns – max 95 kts. Spins – Slow Decelerations Stalls – Slow Decelerations
  14. Blir det bra vær på Søndag kommer jeg med LN-KCL til ENKB [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image]
×
×
  • Opprett ny...