Gå til innhold

Kjetil Eggen

Members
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjetil Eggen

  • Bursdag 17. des. 1969

Kjetil Eggen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Enig i at de har noen virkelig godbiter på Ørlandet, særlig hvis man og for med seg spotterdagen på fredag. Og jeg skulle gjerne vært der, men i og med jeg ikke har bil, og offentlig kommunikasjon til/på Fosen på en lørdag er tilnærmet ikke eksisterende. Så blei det uaktuelt. Men må jo si at med Frecce og Patrouille Suisse så har Bodø faktisk fått prikken over Ien. 2 militære formasjonsteam på en gang er ikke daglig kost i Norge (Gardermoen 94) med 5 militære og 1 sivilt er vel sist gang man hadde mer enn 1 militært formasjonsteam i Norge. Er jo heller ikke så veldig vanlig at vi i det hele tatt for formasjonsteam til Norge.
  2. Ørlandet er jo mildt sagt litt spesielt. Men samtidig hvor mange av maskinene der har displaypilot som skal fly på lørdagen. Vet noen av dem har det men ikke akkurat alle. Sola har jo fått Aerostars, men utenom dem har de få ting utover det vanlige og ikke noe som ingen andre stevner i Norge har i år. Mens Bodø som sagt varter opp med både Frecce, Patrouille Suisse, F18, Jas Gripen Belgisk F16. Ingen av de kommer til Sola, slik det ser ut ihvertfall. Forøvrig ser det ut til på Aerostars hjemmeside at de muligens kommer til Kjeller og.
  3. Bodø, Sola og Kjeller er vel ikke så like. Bodø har jo både Patrouille Suisse, Frecce Tricolori, F18 og Jas Gripen som skal fly. Ingen av de andre stevnene har noen av disse godbitene.
  4. Kjempekult med Frecce Tricolori. 3 gang på 3 år jeg faktisk ser dem. Men det gjør ingen ting, blir aldri lei uansett. Bare en liten ting, Frecce Tricolori er ikke 30 år iår. De er faktisk 52 år. Derimot feirer de 30 år med sin nåværende flymaskin.
×
×
  • Opprett ny...