Gå til innhold

Magnus Riiser

Members
  • Innholdsteller

    60
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Magnus Riiser

  • Bursdag 04. des. 1976

Magnus Riiser's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Deilige bilder å drømme seg bort til
  2. Denne er forresten bedre http://www.free-tv-video-online.me/
  3. Du får lukke vinduet,og gi den en jakke Utrolig irriterende når det skjer!Funnet ut hva årsaken er?Vatsim eller pc?
  4. Kunne ikke vært mere enig Geir.Er ikke mange moderne jagere med flottere linjer.Kan jo bare sammenligne med biler fra tidlig 70-tall
  5. Noen som vet statusen på dette?Finner ikke noe nettside med oppdatert info.
  6. Flotte greier.Hvis ikke vannet har gått,så kommer jeg en tur.
  7. Ok.Når på dagen begynner dere?Må bare si at dette er et knallbra tiltak!
  8. Hvis jeg har lyst til å svinge innom for å titte...når passer det best?
  9. Min far har samme modell,og er kjempe flott å begynne med.Fikk noen turer med min egen modell også i dag.Perfekt rc-vær med lite sol,og høyt skydekke.
  10. Jeg fikk faktisk en positiv overraskelse over hvor "enkelt" det var å fly.Var selvfølgelig rimelig gele i knærne de første turene,men det gikk veldig bra.Bare ha fokus på små bevegelser på stikka,og la flyet få litt høyde før du begynner med akro :grin: Kjøp med et par ekstra propeller...det er som regel de som ryker.Kropp og vinger på disse nye "isopor" modellene tåler utrolig mye juling,og skulle noe ryke...lynlim.
  11. Ble det litt sånn el vs. nitro her? + EL -Vedlikeholdsfritt -Lavere hastighet(?) - EL -"Kort" flytid + Nitro -Lang flytid...bare å fylle og fly - Nitro -Vedlikehold...motor/forgasser må vedlikeholdes -"Grisete"....nitro er litt grisete,og flykroppen blir fort litt innsauset...motor klarer ikke å forbrenne alt,så det kommer litt nitro i eksos Uansett hva du velger,så kommer du til å ha det sykt moro.
  12. Min bror har dundra en god del Lipo-modeller i bakken uten hverken brann eller tendenser til giftig røyk...er vel stort sett stoltheten det har gått hardest utover....husk og alltid sjekke at ror går riktig vei før takeoff :grin: Er nok en god del overdrevent alle utfordringene med Lipo....det eneste jeg har gjort med min modell er lade og å fly...har ikke brukt en dråpe loddetinn,og ikke vært overdrevent forsiktig heller. Fuel er helt sikkert veldig fint det også,men innbiller meg at det holder litt høyere hastighet.
  13. Den modellen jeg linket til er helt komplett.Det bør egentlig være noe i den størrelsen...blir mer stabil og ikke så påvirket av vind.Jeg startet først med en liten modell,men den var et helvete/ekstremt vinglete å fly.
  14. Selv har jeg denne modellen,og er strålende fornøyd med den.Er mitt første,og er utrolig nok fortsatt like helt http://kyosho.no/modell_detaljer.aspx?ArtNr=02.0222025&familj=FamHypeTrainer&BildLopNr=01 Utrolig artig med RC. Kan lønne seg å kjøpe en modell hvor alt er inkludert.Blir fort dyrt hvis du må ha sender i tillegg....så at noen av modellene det ble linket ble levert uten sender.
×
×
  • Opprett ny...