Gå til innhold

Lars Kvalø

Members
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lars Kvalø

  1. Litt mye kontrast og bittelitt mørkt. Du kunne sikkert hatt samme kontrast nivå om du hadde gjort det bittelitt lysere slik at man ser alle aspekter ved cockpiten:)
  2. Her er min PC: -Corsair TX V2 750W PSU -Oppgraderingspakke AMD - Phenom II X6 -Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5 -Western Digital Caviar® Black 1TB Alt der er dritbra sett bort fra grafikk kortet:) kostet meg 6000,- Med et heavy grafikk kort er du nokk opppe i 8000,- men likevell billig:)
  3. Hei, Noen som har en slik de ønsker å selge billig? de er ikke så dyre nye heller, men kan like greit kjøpe brukt om noen har:)
  4. Skal du ha noe å spille på så er første regel (med noen unntak) ikke kjøp bærbar. Regel nummer 2: styr unna stasjonære som er produsert av acer, hp osv da disse ofte er dyre. SÅ til det du SKAL gjøre. Gå inn på komplett.no, finn deg en dude som er flink med pc ting å hva som fungerer å velg deler som du kjøper og setter sammen selv. Detter er billig, bra og du får nøyaktig det du vil ha. Trenger du hjelp til å velge deler så send meg gjerne en melding her på forumet med hvor mye penger du kan bruke osv så kan jeg lage en handleliste for deg:)
  5. Dette blir knall:) Om 20 år er vell det å fly et selvstudium med avsluttende "oppflyvning" hahaha:P
  6. Ser jo artig ut, men tror det blir en ekstremt dyr løsning:P Men sånn bare for å se å ha all info "on the fly" så erre jo artig:)
×
×
  • Opprett ny...