Gå til innhold

Espen Sandøy

Members
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Espen Sandøy

  • Bursdag 21. jan. 1968

Espen Sandøy's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har hatt dette liggende nesten ubrukt siden sommer 2012. Brukt noen få timer og siden samlet støv. Bud mottas. Bor i Oslo
  2. Kjenner ikke til andre add-ons for Bilbao enn Tropicalsim sin versjon http://www.tropicalsim.com/2010/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=9 Espen
  3. Gratulerer Sivert. Jeg får prøve på nytt til neste år Espen
  4. Logitech G35 virker bra. Har også hørt andre skryte av dette headsettet. Men det ser ikke ut som om TIR Pro Clip lar seg feste på siden. Det ser for klumpete ut, akkurat som Koss SB45 som jeg har i dag. Og dette er avgjørende og årsaken til at jeg ser etter nytt headset.
  5. Har nettopp kjøpt TrackIR med Pro Clip. Med mitt nåværende headset Koss SB45 (http://www.gamereactor.no/bilde/?textid=114407&id=158340) kan jeg dessverre ikke bruke Pro Clip. Ser derfor etter et nytt headset som egner seg. Finner Steelseries Siberia v2 interessant, men ønsker innspill. Headsettet skal ha bra kvalitet både når det gjelder soliditet og lyd. Noen anbefalinger?
  6. Synes Anders bilder kommer på fin-fin andreplass, Benjamins bilder kommer på nest sisteplass
  7. Flott! Hvilken flyplass tar Fokkern av fra? smile Ganske sikker på at det er Congonhas i Sao Paulo, Brasil
  8. Ja dette var balsam for øynene. Ble ganske interessert i dette som kalles Shade. Er Møre LC i filbiblioteket?
  9. Venter egentlig på PMDGs 737, men sulteforet som vi er, eller har vært, på en god 737 til FSX klarte jeg ikke å holde meg. Det blir ja takk begge deler når PMDG slipper sin 737 NGX. Her er noen bilder fra landing TNCM i morgengryet.
  10. Har akkurat gjennomført den samme turen enbo-engm med Level-D 763 og denne gangen fikk jeg ingen totale sammenbrudd Jeg fikk dog et par ganger feilmeldinger, men ved å velge "ignorer" fortsatte det normalt. Jeg prøver neste gang med 737PIC igjen og som Erik Karlsen anbefaler prøver jeg å starte SB4 først før "fly now" i FSX. Håper det løser seg. Jeg har tenkt å legge 737PIC i møllposen når PMDG 737NGX kommer og deretter kjøre VATSIM med FSInn. Vi får se om feilmeldingene vedvarer etter det.
  11. Ja jeg vet 737PIC har noen "bugs". Måtte gå over til SB4, da den ikke var forenlig med FSInn. Det merket jeg fort. Men jeg har tidligere gjennomført turer med min maskinvare, FSX, W7x64 og 737PIC. Det er det som gir meg litt hodepine. Jeg tror jeg får prøve meg på nytt med noen andre "fugler". Lykkes det vet jeg bedre om det er 737PIC som er synderen.
  12. Ved flere anledninger har jeg nå hatt "fatal error" når jeg flyr på VATSIM. Det som skjer hver gang er at jeg starter ved en flyplass uten dekning (nå sist i dag ENBO). I det jeg kommer inn i det første området med dekning(i dag ENOS)har jeg VHF klar på frekvensen og plutselig får jeg en feilmelding som jeg ikke rekker å lese før det kommer en chatboks. Denne kan jeg ikke bruke for deretter stopper hele FSX og jeg får melding om "fatal error" og at PC'en mangler "smartassembly". Jeg bruker SB4 og Wilco737PIC. Jeg har tidligere gjennomført hele vellykkede turer med samme setup. FSX med alle tillegg er også reinstallert sist helg med tanke på nettopp denne gjentakende feilmeldingen, men tydligvis til ingen nytte. Er det noen som har gode råd?
  13. Takk til kveldens enos_ctr og enva_app. Det var andre turen min, men den første med både ctr og app. Litt problem med å få med meg alt av voice men med litt supplering med tekst går det bra. Føler meg ikke helt på topp når det gjelder ATC-språket men det blir nok bedre. Selv med god fartstid på flightsim og noen tusen timer i lufta føles det som å starte litt på nytt når man logger på VATSIM. Dessuten har det vært noen problemer med SQB som nå ser ut til å være løst. Jeg kommer tilbake snart
×
×
  • Opprett ny...