Gå til innhold

Vidar Eggen

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  465
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

Innlegg skrevet av Vidar Eggen

 1. Jeg selger min Prosim737 Suite v. 3.xx lisens med alle oppdateringer til 1. April 2023.

  Pris for ny lisens hos Prosim-AR er €1500. En brukt lisens er likeverdig med ny, og denne har altså betalt oppdatering ett år fram i tid - like lenge som en ny lisens ville ha.

  Overføring av denne personlige lisensen gjøres av Prosim-AR etter salg.

  Jeg ber om kr. 12 000 for denne lisensen.

  Vidar

 2. Og nå kommer enda mer nytt!

  VATSIM har annonsert den nye Velocity protokollen som kommer senere i år, og som vil gi oss my raskere oppdatering av flyenes posisjoner. I dag blir posisjonene oppdatert hvert 5. sekund, men med det nye systemet blir det 5 ganger i sekundet!

  Dette medfører at en del VATSIM-klienter ikke lenger vil fungere etter 1. april. Dette gjelder: Squawkbox, Squawkbox747, Squawkbox for Fly!, XConnect, og FSINN.

  VATSIM Velocity driver Alpha-testing for øyeblikket, og vil rulles ut over hele nettverket senere i år. Man gleder seg!

  Sjekk ut demo-videoen i denne artikkelen:

  https://www.vatsim.net/news/preparing-vatsim-velocity-retirement-legacy-clients

  Vidar

  • Like 2
 3. Sånn så det ut hos meg under den opprinnelige installasjonen også. Jeg var nøye med å oppgi min nye m.2-disk som G:\MSFS2020, men stusset fælt da Content Manager-bildet viste til den samme banen som på ditt bilde.

  Jeg avbrøt installasjonen og gjorde det samme en gang til, men til slutt gikk jeg bare videre, og da ble alt installert på G:\MSFS2020.  Men ved å sjekke litt, viser det seg at Packages-mappen du viser til er installert på C-disken. Men den inneholder bare en drøss med mapper, noen tomme, og noen med små filer i. Til sammen 75Mb. Dette er sikkert en "katalog" som MSFS2020 bruker til å holde greie på hvor alle filene er installert, men en utrolig klønete måte å presentere det på for oss brukere!

  • Like 1
 4. Jeg leser klager over problemer med installering, og videre rapporter om bugs som har med nedlasting og installering å gjøre. Microsoft beskyldes for dårlig OS og jeg vet ikke hva. Windows har aldri vært særlig stabilt, men jeg har lært meg at hvis man behandler det mer eller mindre slik det ber om, vil det bli mindre problemer. (Sier jeg som sliter med nettverket mitt etter at Microsoft tok vekk Home Group for å "hjelpe oss" til et tryggere system!!!) 

  For min del ventet jeg en time etter release før jeg startet nedlasting, og hele greia var ferdig installert på 1 time og 40 minutter. Vel å merke ikke fra Steam! Jeg installerte på en ny m.2 500 GB disk, men ellers et standard Windows 10 Pro 64 bit system. På forhånd  hadde jeg renset systemets søppelfiler og temporære filer som bare skaper krøll, men fikk altså ingen problemer med intstalleringen. Jeg er en gammel(!) bruker, med Flightsim 1.0 fra 1982 som første simulatoropplevelse,  og har lært meg å kjøre systemet mitt temmelig "kjedelig" stabilt for å få minst mulig problemer. 

  Jeg ser at Asobo kommer fra Games-verdenen, og derfor presenterer et brukergrensesnitt som er fremmed for oss simulatortullinger, men jeg skal vel lære meg å leve med det også! 

  Etter å ha vært med på alle Flightsim- og Xplane-versjoner, fryder jeg meg over dette som fremstår som et kvantesprang for flysimulatoropplevelsen!

   

   

 5. "i really dont like this sim coz no realistic crasjefekts.

  plane can fly tru the trees and nothing happend."

  Dette er ikke en kræsj-simulator, men en FLY-simulator!

  Hvem er interessert i å kræsje? Når jeg tenker meg om er det flere år siden jeg faktisk mistet konrtollen og kræsjet mens jeg fløy en simulator. Men da var jeg ikke interessert i å studere vraket, men å finne ut hvordan jeg dreit meg ut slik at jeg kræsjet!

  Så er det noe jeg savner i denne simulatoren er det Replay-funksjonen som kunne vist meg hva jeg gjorde feil og førte til et kræsj.

  Og det er jo det som er poenget. Vi vil LÆRE å bli bedre, for å unngå å kræsje! Simulatorer er laget for at vi kan lære oss mer.   

   

  • Like 4
 6. Selvfølgelig skal jeg tre støttende til for å holde dette forumet levende.

  Jeg finner kanskje ut hvordan det gjøres ved å søke litt her og der....

  God Jul til alle brukere av Flightsim.no, vi er en bra gjeng særinger! Heldigvis.

  Vidar

 7. "Og det aller viktigste er at den grusomme delayen på 0.5-1sec fra du trykker PTT til mottaker hører det er forbi."
  Men hvis du likevel er uheldig og snakker i munnen på en annen, vil en konstant dyp tone varsle om at du sender oppå en annen. Topp! :-)

  Sent fra min LON-L29 via Tapatalk

 8. Jeg har reist sammen med andre entusiaster til FSWeekend i Nederland i mange år. Det har vært svært hyggelige og nyttige møter, ikke minst det å kunne treffe andre cockpitbyggere som bor spredt over hele landet.

  Men i år blir det ikke noen tur til Nederland på oss, ser det ut til. Derimot har en del av gjengen tatt sikte på neste års FlightSimExpo, 12. - 14. juni 2020 i Las Vegas!  http://www.flightsimexpo.com/

  Vi flyr 9. juni fra Gardermoen til San Francisco, og videre til Las Vegas neste kveld. Retur til OSL den 15.  Dermed har vi satt av tid til å se oss om, i tillegg til selve arrangementet. 

  Månedlig sparing er iverksatt allerede! 🙂  Flybilletter koster ca. 5000, og hoteller 7000.  For ikke å snakke om alt som skal legges igjen i Casinoene.

  Sees vi der?

  Vidar

 9. Det skjer store ting hos VATSIM, men det har vært skremmende stille på dette forum om hva som er i emning.

  Jeg er bare en bruker, men har fått med meg at den kommende oppgraderingen av Audio For VATSIM-protokollen vil gi en totalt ny opplevelse for brukerne. Lyden blir rett og slett helt topp, med minimal forsinkelse, og slutt på romling og  overstyring med variabel lydstyrke fra hver bruker. Med de eksemplene jeg har hørt, er ikke mine pensjonist-ører noe problem lenger. De har aldri vært problemet, faktisk. Problemet har vært en utdatert og dårlig teknologi som nå endelig blir oppgradert. Vi vil alle  bli informert når overgangen skjer, men det er greit å vite at ikke alle gamle VATSIM-klienter vil fungere videre. 

  https://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=1&t=79322

  Det ligger noen eksempler på YouTube, og jeg anbefaler alle å sjekk ut disse! 

   

   

  Hopp gjerne til 45min, så blir det litt fart i sakene. Legge merke til lydkvaliteten til alle fly som melder seg på.

   

  Vidar

  • Like 1
×
×
 • Opprett ny...