Gå til innhold

Simen Elvestad

Members
  • Innholdsteller

    326
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Simen Elvestad

  1. Jeg skal å spotte i morgen, hvis 25 er i bruk, blir det ved flymuseet. Hvis 07 blir d ved Wideroe. Patrouille suisse, Dc-6 og p-38 kommer i morgen.

     

    Pass på forsvarets kameraer! De ser deg og sender MP etter deg.. :cool:

  2. Jeg er selv student i Bodø, og skal nok rimelig raskt prøve en dagstur til en destinasjon i Lofoten for å se hvordan DAT fikser dette. Så forslag til destinasjon av Røst, Svolvær og Leknes mottas med takk :-)

     

    Du får prøve deg på Bodø-Leknes-Røst-Bodø eller Bodø-Leknes-Svolvær-Bodø, dersom DAT flyr helt like ruter som WIF gjør/gjorde.

  3. Beklager misvisende overskrift, har endret den.

     

    Som noen skriver her, så er de misfornøyd med DAT. Selv er jeg ganske misfornøyd med å miste Widerøe til Lofoten. Det har vært en fast vane i 40 år, og jeg reiser ofte til Leknes.

     

    Personlig syntes jeg det er veldig trist.

     

    EDIT: Ikke det at jeg er 40 år eller eldre, men reiser til Lofoten meget ofte. ;)

  4. Høres ut som samme problem som jeg har med min throttle... har ikke fått fiksa det selv enda, men utifra kommentarene på denne youtube videoen, som viser samme problemet som jeg har, skal det visst være noe fett på potmeterne som gjør det. Så en løsning kan være å demontere de og tørke de innvendig med litt papir.. kanskje

     

    Jeg prøvde throttle på en annen spake, å da var den fin, så for dagens flytur så går det bare godt! Får prøve å rense den andre spaken litt senere.

  5. Da virker det! :grin:

     

    Ett siste spørsmål, som ikke omhandler Vatsim, men jeg bare utnytter posten jeg har laget.

     

    Jeg bruker NGX med Saitek Pro flight yoke, og throttelen er så siiiiiiiiinnsykt sensitiv! Hjelper ikke å stille sensitiviteten inne på 'Controls' i FSX.. Er nok å bare ta fingeren borti å gi litt kraft, så er det rett i full throttle. Enda jeg ikke har gitt så mye kraft på spaken at den går opp av ''låsen'' den står i. Noen som har vært borti det samme? Utrolig irriterende.

×
×
  • Opprett ny...