Gå til innhold

Christian Kråkenes

Members
  • Innholdsteller

    149
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Christian Kråkenes

  1. Jeg har vært et par år uten pc med fs-muligheter, men har nå bestilt skikkelig datautstyr for å ta opp igjen hobbyen. Men så støter jeg på et lite problem når det gjelder joystick.

     

    Det ene er at det ikke står i beskrivelsen av ulike joysticks om de har force feedback eller ikke. Er dette blitt så selvsagt at man ikke bruker tid på å nevne det i produktomtalen lenger?

     

    Det andre, skulle veldig gjerne hatt en joystick som er trådløs, finnes slikt?

     

    På forhånd, takk for alle tips!

  2. Har nedgradert til FS2004 for å få bedre ytelser, og i dag kjøpte jeg Aerosofts F104. Beste flyopplevelsen jeg har hatt i FS! Spesielt lydene er fantastiske, vilter susing rundt flyet når jeg drar ned trottle. Ikke noe bilde av landing, har ikke kommet så langt... Kan ikke huske å ha blitt utfordret så kraftig av en FS-modell før...

     

    f104-bodo2.jpg

     

    f104-bodo1.jpg

     

    Siden skyene er det eneste jeg grafikkmessig er sånn høvelig fornøyd med - foreløpig - er det også alt jeg viser fram... REX. Så håper jeg på å få til litt penere landinger i morgen...

  3. År og dag siden sist jeg posta bilde her, men var ute og fløy i hjemtraktene mine i kveld, og da kom inspirasjonen til litt ps-herping...

     

    beechcraft.jpg

     

    En versjon til...

    beechcraft2.jpg

     

    Originalen... Hadde jeg hatt bedre pc hadde jeg kanskje ikke trengt photoshop for å få dette til å se spennende ut :cry:

    beechcraft-orig.jpg

  4. Jeg styrer litt med radio om dagen, og det er vel en viss fare for at dette har vært tatt opp i forumet før. MEN: finnes det noen oversikt over hvilke frekvenser de ulike selskapene bruker til kommunikasjon under flyging? Ved kontakt med tårn, deler flyene frekvens med tårnet, eller sender de på en annen frekvens enn de lytter?

  5. Sitter og leser Alf R. Jacobsens nye bok «U2-affæren» nå, en kjempespennende bok, med utgangspunkt i U2-nedskytingen i 1960, som anbefales! Så når jeg nå leser om alle de fantastiske egenskapene til dette flyet, begynner jeg å tenke at det hadde vært artig å teste denne ut sjøl... så, noen som veit om U2 finnes til FSX?

×
×
  • Opprett ny...