Gå til innhold

Eirik - C Varvik

Members
  • Innholdsteller

    1 310
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Eirik - C Varvik

  1. Til nå så stemmer det helt sikkert at det er oppsatt en -800 på ruten. Men dette vet man nesten ikke før flyet kommer opp til Bodø kvelden før det skal fly ned til Oslo da alt kan endre seg fra dag til dag eller fra time til time.

  2. Det er nok en -800 som er planlagt til nå. Men dette kan endre seg hele tiden, dersom det ikke blir så mange pax og de trenger -800 maskinen ett annet sted hvor fler pax skal reise, så flytter de en 300 over til den avgangen, gjøres hele tiden. Kan nok ikke planlegge sålangt fremover i tid å få vite hvilket fly du skal fly med.

  3. Velger å selge til høysbydende da jeg rett og slett ikke bruker den lengre.

    Xbox 360 m/2 håndkontrollere hvorav ene trådløs med lade adapter slik at man ikke behøver batteri til denne. Og headset med mic.

     

    10 spill:

     

    Battlefield 2 Modern combat.

    Battlefield Bad Company.

    Juiced 2.

    Just cause.

    Over G Fighters.

    GTA IV.

    Tom Clany's End war (Her kan man bruke headset med stemmekommandoer til å gi ordre til styrkene, eller bruke stikke)

    Tom Clany's Ghost Recon 2.

    Fifa 08.

    Brothers in arms.

     

     

  4. Inge Jenstad: Mener du at folk ikke skal handle hos Komplett fordi Hagen tjener penger på det? Det blir jo helt latterlig, det er bestandig noen som tjener på at du handler en eller annen plass. Enten det er Hagen, Olsen, meg eller naboen din spiller det ingen rolle sålenge man er fornøyd med varen og stedet man kjøpte den!

     

    Jeg bruker selv Komplett.no fordi de som oftest har de varene jeg leter etter på lager, til en pris jeg kan leve med, og en service som jeg ikke kan klage på overhodet. Betaler gjerne litt ekstra for bra service når man trenger det!

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...