Gå til innhold

Benjamin Nordling

Members
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Benjamin Nordling

  • Bursdag 17. april 1974

Benjamin Nordling's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Til dere som er ansvarlig for ATC. Forrige gang var det mye kluss med at de forskjellige ATC-ene som var pålogget og avlogget hele tiden. Påloggingen og avloggingen på de forskjellige nivåene var som en berg og dalbane. Plutselig var Del. pålogget og plutselig var App. avlogget.... Hadde det vært mulig og holdt noen få tidsrammer i løpet av helgen hvor alle nivåene til ATCerne var pålogget?? Fra kl da til kl da, skal alle nivåer ATC være pålogget. Og i mellom de tidene, så er det fritt frem for de som vil sitte ATC når det måtte passe de, på det nivået de er på. Dette er bare et uskyldig lite spørsmål. Er så utrolig mye artigere når man vet at nå er alle pålogget. Som regel øker også trafikken betraktelig. Gleder meg som en liten unge. Hilsen en ung 35 åring :-)
  2. Hallo alle sammen! Først av alt vil jeg bare si "Tusen takk" til dere som stod for FGL 07. Dere har bare gjort en helt utrolig jobb. Jeg satt og tenkte på hvor mye arbeid som ligger bak dette. All honnør til dere. Jeg føler meg ydmyk over å kunne få vært med på dette. At jeg i tilegg skulle få sitte i en cockpit til en Dash 8, var helt over evne. En av mine store drømmer ble oppfylt med et blaff. Jeg har nesten ikke landet enda. Det var en høydare for å si det mildt, selv om det var kl 05.30 på morgenen. Men bittelitt kritikk må jeg få lov til å komme med. 1. Det burde vært flere enn Øyvind Sommer som tok litt initiativ for å folk inn på vatsimopplegget. (Selv er jeg blitt helt hekta" Husk at det kommer mange newbies der, og jeg må innrømme at jeg savnet litt mere support. 2. Neste gang tar jeg med meg vannkoker og mikrobølgeovn. Kantina var for dyr og altfor dårlig. 15 kr for et pappkrus med kaffe, det holder ikke. 3. Musikken på anlegget og storskjem ødela mye mens vi trente på Vatsim. Hørte ikke ATC. 4. Skal ikke helle bensin på bålet, men noen av ATCerne var en smule frekke når vi andre ikke forstod instruksen. Og, jeg snakker ganske greit engelsk og forstår engelsk meget bra. Noen av ATCerne tror de gjør det samme, og slenger i vei. SKJERP UTTALEN DERES. Den var til tider dårlig. 5. Kunne tenkt meg et bedre opplegg når vi først treffes mellom nye piloter og ATCere. Kunne ha bestemt noen klokkeslett fra da til da, er Gardemoen åpen på alle plan, delivery, ground, tower....... Rett og slett litt mere organisering. MEN...... Dette er bare detaljer og ikke verdens undergang. Man gjør ting ett år og lærer noe av det, og gjør det bedre neste år. Dette er overhodet ikke kritikk i den forstand. Men noen tilbakemeldinger bør arrangørene få. Når det er sagt, jeg storkoste meg. Lærte masse. Det var morsomt, og de 48 timene gikk altfor fort. Det er så synd det er så lenge til neste gang. Tusen takk til hele arrangørgjengen. Dere gjorde en kjempejobb for oss andre, og ikke minst, mange av oss har fått noen flere kontakter. Og en kaktus til alle dere som meldte dere på og ikke kom. Det var dårlig gjort ovenfor de som har arrangert og lagt liv og helse i dette. TUSEN TAKK TIL ØYVIND SOMMER. DEN MANNEN GJORDE EN KJEMPEJOBB OVENFOR OSS VIRKELIGE AMATØRER. Tror faktisk jeg ikke hadde vært på Vatsim i dag, hadde det ikke vært for ham. Mvh Benjamin
  3. Jeg har blitt medlem av vatsim. Men unnskyld min dumhet her. Hvordan i all verden går man inn for å kunne fly????? Jeg finner ingen loggin steder. På Multiplayer så er det ikke noe problem, der er det jo bare å fylle ut og skrive inn kode. Men dette her forstår jeg ingenting av. Kan noen være så snill og forklare meg på enkel måte, hvordan man får logget seg på Vatsim for kunne fly eller være "student" slik at man kan få en oversikt over hvordan dette fungerer?? Logger man seg på via multiplayer??? Unnskyld min dumhet, men håper på svar snart.
  4. Kjempebra. Da skjønner jeg. Takk til Rune og Rolf for greit svar:-)
  5. Som ny her inne må jeg bare spørre, hva betegnelsene egentlig betyr? Kan noen forklare hva som er hva?
  6. Jeg er ny her på forumet, og det blir første gang for min del, selv om jeg har fløyet mye på multiplayer. Men jeg er påmeldt og JEG GLEDER MEG SOM EN UNGE TIL DETTE :-) Utrolig bra at det er noen ildsjeler her som står på. Håper etterhvert at dette kan bli et flott eget miljø for oss simmere. Det hadde vært artig.
  7. Hei Andreas og Vidar. Takk for svar. Da vet jeg det. Fikk egentlig svar på det lurte på. Merkelig at de ikke klarte ta med det når de lager en såpass komplisert flysimulator?? Jeg kan ikke skjønne hvorfor. Men da får vi prøve og se om vi kan få lastet ned dette. Er det noen andre som har noen gode forslag mottas dette med takk :-) Mvh Ben.
  8. Kan noen fortelle meg; Når for eks en 737 går inn for landing, kommer det alltid en "stemme" som sier hvor høyt flyet er når det er ca 500 fot over bakken. Du hører en stemme som sier 500.... 400... på engelsk, osv når du nærmer deg bakken. Men hvorfor er det ikke sånn på flysimulatoren til Microsoft De luxe versjonen?? Kan noen fortelle meg om jeg evt gjør noe feil. Hadde vært artig og fått frem når man er på vei ned til rullebanen. Kan noen kyndige være så snill og gi meg en forklaring.
×
×
  • Opprett ny...