Gå til innhold

Ole A. Rossavik

Members
  • Innholdsteller

    68
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole A. Rossavik

  • Bursdag 06. okt. 1979

Ole A. Rossavik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi er en guttegjeng som skal fly simmen på Sola flymuseum i morgen. Og i den anledning hadde det vært supert å gjøre det as real as it gets. Ønsker staffing mellom kl 1900-2100. Noen som stiller?
  2. Har hatt flypause en stund. Siden sist jeg flydde har jeg byttet fra NOD32 til AVG antivirus. Nå ser jeg ikke andre fly, Er det noen som vet hvordan jeg kan fikse dette. Regner med at AVG blokker eller noe?
  3. Dette høres meget bra ut. Vi er to stykker som stiller opp dersom dette blir noe av. Hadde vært moro å tatt med pc `en og fått til et LAN.
  4. Har flydd på vatsim med squawkbox over et år med fs9. Når jeg nå bruker FSX og fsinn klarer jeg ikke finne ut hvordan jeg får endret mitt callsign. Er det noen som vil hjelpe?
  5. Da løste dette også seg. Ikke bare bare å få fsinn til å fungere med X. Takk for gode råd
  6. Har lest meg frem til hvordan jeg kan aktivere voice. Mitt problem er at jeg ikke har FSFDT control panel i toolbar (nederst til høyre ved klokken). Er det noen som kan hjelpe meg med dette?
  7. Takker for hjelpen. Nå ser det ut til at alt er i orden foreløpig. To spørsmål til: Hvordan får jeg konfigurert push to talk key og kalibrert mikrofonen? Når jeg har flydd FS9 har jeg brukt fsnavigator. Finnes det et tilsvarende kartprogram til X?
  8. Har installert både fsinn 1.3 og copilot 1.7 Når FSX starter kommer følgende feilmeld: Component COMDLG32.OCX or one of its dependencies not correctly registered a file is missing or invalid. Jeg klarer å koble meg opp til vatsim ,men når jeg skal gå inn på eks settings og chat osv står det: Failed to create FScopilotFsinn.chat(CWNDFS98.main=b2d726c Blir glad for svar
  9. Fant linkene til fsinn 1.3 og copilot 1.7 som visstnok skal fungere med FSX og SP1. Hvordan skal jeg logge meg pa vatsim
  10. Takker for svar. Har forsøkt å lete etter denne versjonen men finner ikke. Har du en link? Må en ha betaversjon av begge (Fsinn og copilot)
×
×
  • Opprett ny...