Gå til innhold

André S. Klophus

Full Member
  • Innholdsteller

    409
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av André S. Klophus

  1. 43 minutter siden skrev Rune Gustafson:

    Her har det på ingen måte gått glatt. Startet dagen med kjøp, mottak av ordrekvittering og lisensdetaljer i e-post. Deretter startet moroa: Genererte verifikasjons kode i forbindelse med download, også den mottatt per e-post. Legger inn kode i verifikasjons feltet  for å fortsette nedlastingen. Systemet arbeider 4-5 minutter, og deretter blir jeg kastet tilbake til start uten at nedlasting foretas. Dette har nå skjedd 4 ganger, Det ser ut til at jeg er inne i en uendelig loop. Ser ut til at jeg må kontakte PMDG support dersom ikke et siste forsøk lykkes senere i dag.

    Har du popup blocker? Så ut som den gjorde det samme her, men åpnet bare vinduet den blokka, og nedlasting starta med en gang.

    • Like 3
  2. Er elendige potmetere på Course knappene. Kjøpte en her inne jeg har måttet demontere for å rense de. Fortsatt ikke bra, så må ta og lodde inn nye potmetere.

    Men ellers fungerer den med pollypot softwaren her. Har ikke testet Spad.next

  3. 2 minutter siden skrev Magnus F. Meese:

    Har hørt rykter om at de som har nyeste P3D v4/5 versjon av NGX vil få avslag på MSFS-versjonen, men det er vel bare å vente å se til de fastsetter prisingen.

    Vet ikke om det gjelder fortsatt, men var hvert fall en deal på $99 avslag på MSFS versjonen, når jeg kjøpte NGXu i 2019.

×
×
  • Opprett ny...