Gå til innhold

Magnus Eliassen

Members
  • Innholdsteller

    499
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Magnus Eliassen

  1. DOLLY brukes i forbindelse med F-16 på Kjeller. Altså når et F-16 fra 331 eller 332 har vært på maintance på Kjeller bruker de Dolly på turen opp igjen til Bodø. Sist NH90 var på Bodø (før jul en gang) brukte de I-XXXX som callsign.

     

     

  2. Squawkbox er ikke det eneste VATSIM-pilot-klienten... Mens Squawkbox har brukt 2(?) år på å utvikle en software til FSX var FSINN klar med en nesten på lanseringsdagen :)

  3. Med "flystevne" mener du da et event alla Copenhagen realtime?

    For det har vært arrangert lignende eventer over hele Norge en rekke ganger, senest rett etter påske da det var på forskjellige flyplasser i Nord-Norge. Dessuten kommmer det et Gardermoen Overload, som betyr at alle posisjonene på ENGM blir bemannet fra Delivery til Control, i begynnelsen av Juni... De som som oftest står bak disse eventene er VACCSCA den skandinaviske divisjonen på VATSIM. Er ikke noe "vanskelig" å arrangere et "flystevne" eller event, for Norge er det landet med flest aktive ATC'er og piloter i skandinavia, men det er tidkrevende å arrangere og det kan derfor ikke arrangeres hele tiden :)

     

    Hvis du har noen flere spørsmål er sikkert VACCSCA's nye event coordinator accsca13@vaccsca.org mer enn villig å svare ;)

  4. Skjønner overhodet ikke hva du mener' date=' men her er det vel du som tar feil og ikke FSINN. Kjører selv FSINN med FSX knirkefritt, og er storfornøyd. [/quote']

     

    Kan du forklare hva jeg skal gjøre for å kople meg opp mot Vatsim??

    Nei for jeg skjønner, som sagt, ikke hva problemet er. Hvorfor skal du trykke på Ø i det hele tatt? Og hva har default ATC med VATSIM ATC å gjøre?

     

    Du kan prøve å forklare det litt bedre så kan jeg prøve å hjelpe :) , men jeg tror du heller skal ta en nærmere titt på manualen.

  5. Det er ikke veldig mye forskjell, bortsett fra at vi på VATSIM vil hevde at det er best og de på IVAO akkurat motsatt. Men på IVAO har man ikke ATC-klienter som VRC og Euroscope + at jeg synes pilot-klientene er bedre på VATSIM. Kun min subjektive mening :)

  6. At Afrika er DESIDERT en av de farligste stedene å fly' date=' ja

    det er ingen hemmelighet. Der er det altfor mange selskaper,

    som har slett vedlikehold og gammel flypark. Det går jo nesten

    ikke en eneste måned, som man ikke hører om flyulykker der nede -

    men mediadekningen er ikke alltid tilstede.

     

    Skal man fly innenriks i Afrika bør man helt klart vite hvilke

    selskaper man bør velge, og ikke velge på måfå - det kan bli

    litt av en risikosport! [/quote']

     

    Da burde du kanskje ta deg en tur til landet Afrika før du skjærer alle under en kam. Alle land i Afrika er ikke like fattig og skakkjørt som Kongo, og alle flyselskap i Afrika er ikke like dårlige som mange av de i Kongo. Har selv flydd innenriks i Zambia og følte meg ikke noe særlig utrygg der jeg satt i en liten Beech 1900, selv om jeg selvfølgelig ikke visste hva slags vedlikehold Zambian Airways drev med. :/ Men poenget er at Afrika er så vanvittig stort og så utrolig mangfoldig at det blir feil å si at det er livsfarlig å fly der nede.

  7. Hvis nettverkene ikke kan slås sammen ser jeg ingen grunn til å opprette en norsk divisjon på IVAO slik at norske piloter/atc blir splittet på to forskjellige nettverk. Er enig med Gunnar i at en konkuranse her ikke vil gagne VATSIM og kanskje heller ikke IVAO..

×
×
  • Opprett ny...