Gå til innhold

Fredrik Hoel

Members
  • Innholdsteller

    472
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Fredrik Hoel

  1. Synes det hadde vært bedre å heller fokusere på x-plane jeg da. Har ikke prøvd den selv men det blir nok ikke lenge til den blir installert her. Ser jo ut som det ligger et skikkelig potensiale i den, det som mangler er jo litt payware-standard fly og scenery. Synes det blir litt dumt å lage enda en simulator, da blir bare addonutviklerne spredt og det blir færre addon til hver av simulatorene...

  2. Flyet er et offentlig transportmiddel' date=' på lik linje med en buss. Det du betaler for er ikke "retten til å få alkohol ombord", men muligheten for å komme deg fra A til B. Punktum. [/quote']

     

    Selvfølgelig betaler du for mer enn å komme deg fra A til B. Hvorfor tror du flyet er delt inn i forskjellige klasser da? Er jo ikke bare beinplassen som er forskjellen. Da kunne man jo heller kjøpt 3 seter på economy og lagt seg ned over alle 3 for å sove istede for å betale i dyre dommer for first class.. man betaler for turen og det den inkluderer; at man kommer seg fra a til b, og selvfølgelig servicen ombord.

  3. Hei

     

    Takk får svarene!:)

     

    ja, Vbraa er ikke helt i mitt søkelys siden jeg allerede er medlem der og sitter som ruteansvarlig, grunnen til at jeg leter etter et nytt VA er at jeg har lyst og fly andre flytyper en bare 737. jeg har ikke tenkt og slutte i vbraa men har som sakt lyst på flere valg når det gjelder flytyper. skal sjekke litt rundt på linkene og se om jeg finner noe som jeg liker

     

    Da er virtualmytravel noe for deg! "" Airbus all the way baby! ""

     

    Haha.. ja.. for det blir ikke kjedlig i lengden """"

  4. Hehe, helium, det fikk meg til å tenke på noe morsomt. Å slippe en liten dash helium inn til noen "barske" piloter i cockpiten før de skal kalle opp tårnet for landing, måtte jo vært den ultimate spøken ""

     

    Uansett, syns egentlig synd på denne kvinnen, hvis det er en sykdom som hun ikke kan noe for. Også blir hun bannet fra flyselskapet for en lang tid framover. Kunne jo godt ann å takle dette på en litt hyggeligere måte.

     

    Hvordan skal man takle det da?

    Husker engang jeg fløy fra Miami til London, da tror jeg hun dama må ha sittet ved siden av meg eller noe sånt. Med gjevne mellomrom kom det noen bønner som selv ikke en mor kunne elske. Det gikk jo så lenge setebeltelysene var av og man kunne spasere litt rundt for å få frisk luft, men 3 kvarter i holding for å komme ned på heathrow, spent fast i setet, var helt grusomt! ""

  5. Haha "" de skal jo ha ros for kreativiteten da. Eller.. den ser jo ut som et plagiat av den nye shuttel'en NASA utvikler så godt som jeg husker. Også så få vindus plasser ""

     

    Men, hadde jo vært gøy å sett den på vingene da ""

  6. Heisann

     

    Får elendig hastighet når jeg prøver å laste ned Norway Quality Mesh herifra. Så igjennom en post fra november, men det virker ikke som det ble noe løsning. Er det noen som vet hva det skyldes og hvordan jeg kan få lastet ned med grei hastighet?

     

    Evt. en alternativ nedlastningsside som har Norway Quality Mesh, eller om noen kunne sende den til meg på msn eller nok o slikt?

×
×
  • Opprett ny...