Gå til innhold

Egil Jenstad

Members
  • Innholdsteller

    58
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Egil Jenstad

  • Bursdag 08. mai 1942

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Egil Jenstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har fått problemer med plassen på cummunityfolderen. Er det mulig å installere med comunityfolderen på en annen drive? MSFS er install.ert på en SSD harddrive. Ved installering vises det til at communityfolderen blir installert til c:.?
  2. Hvordan kan man legge til Screen shots i Forumet?
  3. Jeg tok nok feil. Etter å ha søkt på nettet, fant jeg ut at T 33´n offisielt ble benevt Shooting Star. Men jeg fastholder, som Lysebraate, at den var mer kjent som T-BIRD.
  4. Jeg ser i dag at det er lagt inn et nytt fly til FS2002, en T-33A som blir benevnt "Shootig Star". Det tror jeg er feil. Det var P-80 som het Shooting Star og T- 33 het "T- BIRD". Hilsen Supervisor i ENGM TWR.
  5. Dette er en sann historie: Herrene Ås og Sørås fra Luftfartsverket var i London og ble "paged" på Heathrow. " Will Mr Ass and Mr Soreass please report to the informationdesk"
  6. Jeg er en av de mange som ble bitt av flybassillen i ung alder, og har faktisk flyet solo en gang i tiden,med Cub, LN-MAV, men så begynte jeg i tårnet på Gardermoen, og så var det gjort. Etter mange år på Fornebu, så endte jeg " back where I started ", og nå er jeg Supervisor i TWR ENGM. Det er flere enn meg som er "simfans" der i høyblokka på Romerike.
  7. Det var nesten så jeg fikk tårer i øya.Fornebu er så likt at jeg forventet at blondina på kantina skulle stikke hodet ut av viduet når jeg taxet forbi.Fantastisk!!!!!
×
×
  • Opprett ny...