Gå til innhold

Sondre Andreassen

Members
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Sondre Andreassen

  1. Var på værnes i dag og fikk tatt et bilde av Reitan og det nye helikopteret han. Så nå har han værtfall prøvd det selv om han har høydeskrekk. Sorry for dårlig kvalitet på bildet, siden det var litt mørkt og mye zoom måtte til. Blir veldig ustø når man har 500mm i zoom... :crazy: I går...
  2. Jeg skal vertfall! om vi ikke har klassetur eller noe sånt!
  3. Er det ingen som syns vi har bra nok fly fortsatt da??? Jeg tror de kan vare en stund til jeg, så kan vi heller konsentrere oss om å holde flyplassene i drift sånn at vi får brukt flyene! er liksom litt rart at de snakker om å kjøpe nye fly til flere milliarder, så snakker de om å legge ned flyplassene... Da er det jo bedre å bruke noen av de milliardene til å holde de viktigste flyplassene i drift, så kan vi heller se etterpå om økonomien tillater at vi kjøper nye fly. Seakingen er jo snart helt borte, så jeg tror det ville vært smartere å rydda opp litt i den delen av forsvaret før vi skal ha nye fly. f-16 er jo fortsatt et bra fly, og norge har utviklet mange gode systemer som gjør at norge har de mest brukbare f-16 i verden.
  4. har fiksa det nå.. men nå får jeg ikke til å trykke på "gul" fsinn til å bli grønn.. hvis du skjønner?
  5. fsinn finner ikke fs??? her er et bilde. noen som vet hva jeg kan gjøre???
  6. skal det være en AFCAD spesiellt for fsinn? Fs er lagt inn på C:/Programfiler/Microsoft Games/ Flight Simulator 9 er det ikke vanlig plassering da?
  7. jeg har lasta ned fsinn... men får ikke til å innstallere det... det står: Install Contents: FSCopilot has not been found FS2004 has not been found FS2002 has not been found noen som vet hva jeg kan gjøre?
  8. hva skal jeg åpne den i da??? kan ikke detta...
  9. jeg prøver å installere fsinn men får opp en melding om at den ikke finner fs 2004... noen som kan hjelpe meg
×
×
  • Opprett ny...