Gå til innhold

Frode Gjedrem Hansen

Members
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Frode Gjedrem Hansen

  1. CH Pro Pedals selges kr 800. De er bare testet litt, de var planlagt til et prosjekt som ikke ble noe av. Kan hentes i Oslo eller sendes. (USB, funker på mac og pc) http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=53898521
  2. Kom nettopp over denne: www.nft.as/PDF/Airex%20Cargo%20&%20Logistic.pdf Etter en haug med informasjon om "the aircrafts" på dårlig engelsk (hvor de av en eller annen grunn unnlater å si hvilken flytype de opererer), står det nederst: ------------------ EXPRESS FRIGHT ------------------ Legendarisk..
  3. Ble dårlig oppmøte fra bergen i dag! Jeg måtte operere en brukket tommel i dag, FSJ i fly nr 2 fikk ryggproblemer og ble sengeliggende, og fly nr 3 ble grounded. Får ta turen til rygge i august heller..
  4. Regner med lørdag ettermiddag/kveld en gang. Vi flyr ikke samtidig.
  5. Ser ut som vi kommer flaksende med en C172 og to PA28 fra BAK..
  6. Er ikke du alt for ung til å være nostalgisk, Geir ? Eller - når jeg tenker meg om skulle det ikke forundre meg om du har spilt FS siden du var 5, hehe.
  7. Jeg var inne på et par websider i sommer, og tenkte stikke innom igjen, men finner ikke sidene igjen: Den første mener jeg var et uoffisielt diskusjonsforum for NAC elever, kan det stemme ? Noe i den retningen hvertfall. Den andre siden fant jeg gjennom den første - en kar som blogget om tilværelsen som fersk widerøepilot. Takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...