Gå til innhold

Frode Gjedrem Hansen

Members
  • Innholdsteller

    72
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Frode Gjedrem Hansen

  • Bursdag 27. mai 1980

Frode Gjedrem Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. CH Pro Pedals selges kr 800. De er bare testet litt, de var planlagt til et prosjekt som ikke ble noe av. Kan hentes i Oslo eller sendes. (USB, funker på mac og pc) http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=53898521
  2. Kom nettopp over denne: www.nft.as/PDF/Airex%20Cargo%20&%20Logistic.pdf Etter en haug med informasjon om "the aircrafts" på dårlig engelsk (hvor de av en eller annen grunn unnlater å si hvilken flytype de opererer), står det nederst: ------------------ EXPRESS FRIGHT ------------------ Legendarisk..
  3. Ble dårlig oppmøte fra bergen i dag! Jeg måtte operere en brukket tommel i dag, FSJ i fly nr 2 fikk ryggproblemer og ble sengeliggende, og fly nr 3 ble grounded. Får ta turen til rygge i august heller..
  4. Regner med lørdag ettermiddag/kveld en gang. Vi flyr ikke samtidig.
  5. Ser ut som vi kommer flaksende med en C172 og to PA28 fra BAK..
  6. Er ikke du alt for ung til å være nostalgisk, Geir ? Eller - når jeg tenker meg om skulle det ikke forundre meg om du har spilt FS siden du var 5, hehe.
  7. Jeg var inne på et par websider i sommer, og tenkte stikke innom igjen, men finner ikke sidene igjen: Den første mener jeg var et uoffisielt diskusjonsforum for NAC elever, kan det stemme ? Noe i den retningen hvertfall. Den andre siden fant jeg gjennom den første - en kar som blogget om tilværelsen som fersk widerøepilot. Takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...