Gå til innhold

Torbjørn M. Kvarsnes

Members
  • Innholdsteller

    49
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Torbjørn M. Kvarsnes

  • Bursdag 06. aug. 4

Torbjørn M. Kvarsnes's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gjengangerens artikkel fant denne artikkelen i gjengangeren i dag, noen kjente?
  2. åhh, da så, trodde de var helt penjsonist i dag, men godt og se dem i lufta lell
  3. Trodde vår f-5 var satt på bakken? Så da virkelig en f-5 over våle i vestfold i dag, en enslig en, men litt for høyt til at jeg fikk sett kjennemerket.
  4. Er ute og beundrer naturen ( vel, akkurat nå må man vel innrømme at det er skyer og hav...) med en caravan... startet fra Driftwood bay air force station (ak23) og skal til swift creek (ak31). Må gjerne komme og slå følge hvis dere vil ( bør slå følge med noe annet, i allefall til dere tar meg igjen....) så kan dere gjette på hvor lang tid det skal ta..... håper jeg har nok fuel... er en sidevinn på 37 kts atm..
  5. Får da virkelig håpe at piloten ikke tok feil.... en godt traffikert vei, vel, er det mye kjøretøy på rullebanen, tar man vel en go-around ? uansett, ser ikke ut til at liv har gått tapt i alle fall.
  6. Skandinaviske luftfartsmyndigheter vurderer å anmelde SAS International for manglende teknisk vedlikehold og alvorlige brudd på sikkerheten.
  7. takk for servicen i kveld, en koselig liten tur mvh
  8. det er vel en fordel med jsf ? at den (i enkelte utgaver riktig nok ) ikke trenger flystiper, slik dagens jagere gjør ( skjønt, jeg har sett f-16 på kjærstad ( mosjøen ), og den stripa er ikke lang...)
  9. vil det si, at hvis enos ikke er til stede, så går alt på unicom? og, inflygning til rygge, torp og gjeitryggen er uten atc ?
  10. tja, var vel kanskje ikke den vakreste innflyginga jeg noengang har foretatt meg, men.... landet jo på rett bane, selv om innflyginga var skjeiv.... håper på flere fine turer, men tror jeg venter ett par runder til før jeg drar innom engm igjen, kan jo fly til ento, og rygge ? får vel benyttet engm_app, hvis ikke det er bemannet på neste ledd? edit : hmmm, forresten, hvis man ser på f.eks denne , tror jeg kan komme til og trenge litt forklaringer her, på slikt no, er jeg helt grønn, desverre ( hvorfor er det ikke fikset med follow me biler, til bruk med vatsim?)
  11. jaja, da var mitt første møte med online atc m\\vatsim unnagjort.. personlig så syntes jeg at det ikke gikk helt ræva ( skjønt, fikk ikke helt dreisen på hvor jeg skulle taxe etter landingen...) Takk til dere som guided meg trykt ned på gardermoen, ha en fortsatt fortreffelig kevld.
  12. var en snartur i horten i dag, og synest jeg så ett transportfly, mulig globemaster III, men ingen garantier seff.
  13. skal ikke registreres som fsupic key, men som tillegsprogram's key, skal den ikke?
  14. en av grunnene kan være at de har skiftet crew, og fått mange ferske ombord. De trener landing på alle mulige måter på flyplasser som er i deres beredskapsliste for hastige landinger ( ikke nødvendigvis emerg. landing ) . Sola, Ørlandet og Bodø er 3 plasser de trener mye i Norge, men tror de bruker Bardu også. En annen mulig grund kan være at det er tia for natoøvelsen igjen...
×
×
  • Opprett ny...