Gå til innhold

Jonas Mindt-Soot

Members
  • Innholdsteller

    740
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Jonas Mindt-Soot

  1. Kan varmt anbefale denne filen! Det er desidert den beste filen for norske atcer og den mest autentiske i forhold til NATCON. Jeg synes at de andre filene man kan bruke til ES i Norge enten var halvferdige eller modifikasjoner av filer som VRC bruker. Denne sektorfilen derimot er lagd til ES fra bunnen av og nå har det blitt gøy å kontrollere igjen :) Takk til Eivind for den jobben han har gjort!

  2. Mener å huske at videon ble laget for å få inntekt til veldedighets arbeid av et eller annet slag.

     

    Edit. De fikk inn litt over 1000 pund på videoen.

    Så klart! :blush: Må innrømme at jeg ikke så filmen når jeg så at jeg hadde sett den for en stund siden.

  3. Både Jas og Ef2000 flyr i dag' date=' dvs demonstrert teknologi, mens JSF er et konsept som leveres i time to marked når det skal leveres, dvs, det er frisk teknologi....mener nå jeg....Men er helt enig med dere at både JAS og EF er flottere fly og se på,,,,JAS er nydelig....men gammelt når det skal leveres.... [/quote']

     

    Geir, ingen av kandidatene flyr i dag. Eneste må i såfall være prototypen til JSF.

  4. Dette blir jo en veldig upraktisk løsning. Ser bare for meg at etter at alle butikkene er på plass vil denne løsningen bli trangere en dagens. Det vil også bli problemer for fly som skal pushe og taxe fra gatene som er inne i hjørner. En ny terminal nord for dagens hadde vært det beste valget. Med et automatisk shuttle-tog som går i tunnel under bakken (er allerede en tunell der). Hadde heller ikke vært noe i verden for en stasjon for flytoget der også. Man hadde også fått mange nye gater ved å bruke begge langsidene på det nye bygget. T2 min mening er at A1 eller tildels A6 ville vært den beste løsningen.

  5. I FSinn panelet vil det stå om du får inn noen atc stasjoner. Om du gjør det er det bare å kontakte denne stasjonen( er ikke alltid det er folk på. Er du usikker på hvor den gitte atc kontrollerer send han en chat message å spør). Håper at problemene løses slik at du kan se hvordan skrivebords pilotene gjør det.

×
×
  • Opprett ny...