Gå til innhold

Christoffer Hafsahl

Members
  • Innholdsteller

    58
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Christoffer Hafsahl

  1. Vel, men slik situasjonen er idag, er den som simulator inkonsistent, og samtidig som at m$ sliter med salgstall kan en vridning mot spill (tycoontypeting) kanskje føre til bedre salg, og dermed en grunn til å slippe fremtidige versjoner. Slik jeg ser for meg, er det snakk om en valgfri mulighet til å bygge opp et eget selskap, og om ønskelig, fly ruter for dette offline, hvor du f.eks. kan tjene "penger," som f.eks. setter deg i stand til å utvide flåten el. Og dette trenger heller ikke gå på bekostning av online VA, jfr. andre spill, som f.eks. Half-Life; felles for de aller fleste spill er at det er langt mer underholdende å holde på online enn offline... Slik jeg ser det, vil det absolutt være en fordel om det kom en bedre utbygd adventuremotor. Se for deg f.eks. redningsoppdrag, der du vet omtrentlig posisjon +/- noen kilometre, for så å måtte fly et søk, lokalisere, og plukke opp en person, for så å returnere til basen. Slik adventures fungerer idag, får du som du sikkert vet bare en liten briefing, med beskjed om at det bare er du som vet om du faktisk klarte det....tror ikke dette appellerer til så alt for mange, og det kan ikke akkurat skade å få et større antall brukere... De forandringene jeg er ute etter, bør naturligvis ikke gå på bekostning av muligheten til å fly fritt slik en selv vil, med den grad av planlegging man gjør.
  2. Noe har sikkert blitt nevnt, men jeg legger til litt uansett.... -En eller annen form for offline VA mode, slik at du i større grad kan bruke fs som et vanlig spill, hvor det er om å gjøre f.eks. å bygge opp et eget flyselskap...(kan forøvrig hjelpe litt på salgstallene hos m$) -Bedre bruk av textures, spesielt når du flyr nært bakken....kanskje innføre et system hvor det brukes ett sett med textures for store høyder, og ett sett når du er nært bakken. -Muligheten for bedre adventures, ikke bare en briefing i forkant av en flytur slik det er idag, men f.eks. redningsoppdrag med f.eks. krasjede fly, biler, personer el. plassert random innenfor ett område, slik at det blir litt mer underholdende, og mer krevende å fly.
  3. Hmm....om du vil ha en skikkelig Starfighterfilm, så bør du se denne: http://imdb.com/title/tt0058615/ (Men om du har muligheten, bør du vurdere å skaffe MST3k versjonen av den, ettersom den er tragisk dårlig....)
×
×
  • Opprett ny...