Gå til innhold

Christopher Amundsen

Members
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Siste besøk

Christopher Amundsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei På dere! Vil bare diskutere dette. Jeg går rett på sak. Når vi legger ut bilder og annet fra vår Fs og slikt. Og vi ser på bildene og skriver de var fine."Kjempebra" og Flott o.s.v . Mener man det når man skriver det inn eller bare skriver man det for å skrive.Bare lurte litt.Jeg syntes de fleste bilder er "Fine". Og når jeg skriver det mener jeg det. Men dere syntes og er enig i meg at bildene skal være ordentlige og bra.Ikke bare tull og tøys ,noe som jeg har sett tidligere her. Mvh Christopher.
  2. Hmmm. 150 til 390 kr? Men dette gleder jeg og meg til å få inn på min data.
  3. Her på Flightsim.no er det stjerner(Rating) på siden av innlegget. Jeg tror seks stjerner er det meste. Men er det sånn at hvis 50 stykker har sett innlegget får man 1 stjerne eller er det hvor populært det innlegget er? Bare lurte. Jeg tror dette emnet har vært oppe før. Mvh Christopher
  4. Hehe..Åfy..Tenkt på det.Skal aldri sitte ute mer nå å spise.Hehe
  5. Hvorfor sparer du ikke til A Century of Flight.Det er mye bedere og mere realistisk.Det burde du heller ha gjort.men,men.Jeg vet det er lenge til men er SÅ verdt pengene.Men ta og se litt på filer med sånne navn med read me og annet f.eks. Ha en god kveld.
×
×
  • Opprett ny...