Gå til innhold

Ingar Bårdsen

Members
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Ingar Bårdsen

  1. Hei igjen! Kommer med ett til merklig spørsmål jeg,om det er OK. Det jeg lurer på er hvor lenge dere bruker tid på flyinga i fs2002 til hensyn til jobb o.s.v.Jeg må si at jeg bruker noen timer hver dag.Men noen dager jobber jeg, + at jeg har skolen min å ta av.Men lurer på hvor lang tid dere bruker på FS
  2. Hehe,..Men det er som en drøm å bli flyver.Bare tenk på alt du kan se og oppleve der oppe o.s.v
  3. Pleier så og si se på replay hele tiden jeg.Det er så gøy å se de perfekte landingene mine. Blir jeg ikke flyver så vet ikke jeg.
  4. God kveld!..Jeg kommer med ett merklig spørsmål.Men når dere gutta flyr fs2002 og dere lander jo på en del/mange flyplasser.Når dere har landet o.s.v Ser dere mye på replay fra landingen dere gjorde?Om dere kansje kan gjore det bedere?Jeg vet det var dumt tema,men jeg bare lurete.Håper på gode svar Ha det godt."
  5. Nja,jeg har vært der en del ganger.Og jeg pleier å stå ved parkerings plassen oppe på fjellet,der ser du fly som lander bare 30m fra deg og de letter.Helt konge. Jeg står ihvartfall på fjellet.Kansje andre har noen andre meninger.Ha det godt.
  6. Njaa,..Har vel brukt rundt 4000 kr på alt.Så nå må det være nok på lenge.for vente til fs2004.Hvor dyrt kommer det til å være da?
×
×
  • Opprett ny...