Gå til innhold

Lars Damgaard

Members
  • Innholdsteller

    229
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lars Damgaard

  1. Hei alle Flight-simmerer" - Endelig fik jeg køpt meg en PC, som skulle kunne klare det meste i Flight X. ( Har ellers kun brugt Fs-9 ) Efter innstalisjon av X ( 10 ) , kjører alt perfekt. Både med joke, pedaler og alt annet. MEN...! Jeg får ingen LYD ! - Noen som kan hjælpe meg ! Der er lyd på¨ALT annet på PC'en. På forhånd mange takk
  2. Veldig lærerigt. Kan anbefales til alle at se disse videoer
  3. Hei allesammen. Jeg er kommet godt igang med at bygge mit eget cokpitt. Iden forbindelse er jeg ved at lage en masse små skilte, med div. skrift osv... Mit lille problem er at når skal printe dem ut, så kommer de med svart skrift på hvit bakgrund..! Det skulle meget gerne være omvendt...! Selvom jeg lager det som svart bakgrund og hvit skrift i Word. Noen derute som kan hjælpe meg, idet jeg ikke er den helt store data-nerd :whistle: På forhånd mange takk
  4. Hei alle her på potalen. - Jeg har en ide om at fjerne / Demonterer min togbane og lage en rimelig fin / Flott, Flight-Simolalor. JEG trenger ALLE foreslag....! - I jeg har brukt ca. 55.000,-Kr, på togbanen, Er jeg villig til at bruke det samme på "FLIGHT" ! - HVEM HAR NOE ENKELT, OG MORSOMT .. ! / LASSE / PS. Togbanen kan overtages med en symbolsk Pris..! ( Stort seet gratis -.....! )
  5. Hei alle her på potalen. Jeg har nu vert en aktiv FS-Simmer siden 2002, og er blevet meget glad for FS-9. Men efter at ha prøvet FS-X av i en go stund nu, lurer jeg på følgende : Hva kreves av data kraft for at kunne køre FS-X for fuldt ? Jeg tænker her på hvilken PC jeg evnt. skal gå for ! Prisne må selvfølgelig være innen for hva jeg kan betale, som er ca. 15.000,- Kr. Vil bli meget glad for forslag. På forhånd mange takk.
  6. Kanon flott film. flyver selv Trike, men har altid godt kunne tænke meg at prøve sejelfly / svævefly.
  7. Takk for alle svar. Til Sverre Andre : Jeg har brugt >Fraps< i ca. 5 år, og det fungerer helt perfekt. Men min tanke var, om det var mulig at "tape" direkte fra FSRecorder ! Noe som Enok Liknes faktisk linker til. Jeg er helt overbevist om, at dette ikke er viden hos de fleste SIMMERE, som gerne vil dele deres flight med andre. Jeg skal se om jeg får det til. Å så kommer jeg tilbake til emnet. Det er jo sjovt at dele en Video-flight med andre, bare det ikke tar ca. 2 timer at lage ca. 2 min. Takk til alle, så langt.
  8. JA, det var den innbyggede jeg tænkte på...
  9. Hei alle ! ( Og riktig gott nyttår ) - Mit spørgsmål er : Hvordan "trekker / lagerer" man sin egen flight ut, så man f.eks kan legge den inn på YouTube. Eller i det heletaget gemme de flotte landinger, man har haft. Jeg har holdt på med dette her i snart år, men aldrig forståt hvordan man kan gøre det...! Blir meget taknemlig for svar.
  10. Hei.. Noen som veit hvilken eskadrilje, og hvorfor, som fløy over Oslo i dag Kl. ca. 13.30 ? Fantastisk flott syn forøverigt.
  11. Måske jeg ikke var tydelig nok, i mit første spørgsmål..1 NEJ, det er ikke ATC. Det er faktisk så simptelt, at det er at komme vidre i Flying Lessons på FS-9. Complex Aircraft Checkout / Lesson 1 - Der hvor man lære innstillinger av : THROTTLE MIXTURE PROPELLER :whistle: Håper på svar, for jeg kommer ikke vidre..!
  12. Hei alle simmerer. - Har et lille problem, pga. for lang tids fraver på PCen. Hvordan får man > CTRL+RIGHT BRACKET (])< OPP ?
  13. Hei alle sammen. - Vil bare minde om, at der er stor "festivitas" i Oslo, først kommende tirsdag. > 5 Mai - 2009 < - Der vil bli mulighed for at Flight-simme, sammen med nogen av os, her på potalen. Jeg selv, er med fra Micro-seksjonen, og vil gå rundt med en grøn vest, hvor der står > TOMMY/LASSE <. - Vi har Triken ( Apollo Delta Jett 912.S ) ferdig oppstilt Kl. ca. 12.00. Så det er bare at komme og se. - Håper på stort oppmøte fra "Simme-Seksjonen"...! ---Og godt vejr, selvfølgelig..... Vel møt / LASSE
  14. Verdens skønneste sport ....
  15. Må nesten gi' min lille kommentar til dette emne, og det der er sket på det sidste. At der er sket 2 ulykker med microfly den sidste måned, er helt uhørt. Men som et gammelt ordtag siger: "En ulykke kommer sjældent alene".... Hvad der skete på Spydeberg for ca. 4uker siden, har intet med sikkerhet i Micro-flight at gøre. Og hvad der skete på Søgne i går, har heller ikke noget med det at gøre. Mange utomstendigheder kan altid bringe oppdraget, hvad det nu skulle være,til en fatal "avsluttnig". Mit poeng i denne blokk er; ikke ta for hurtige konklusjoner OK! Flyver selv TRIKE fra Spydeberg, og føler meg ALTID trykk når jeg er i luften. - Gå inn på www.nak.no / Microfly / Klubber / Spydeberg / Galleri - Tommy . Der er et par videoer av hvordan vi hygger os. Og samtidig verner om sikkerheden. Fortsat go' tirsdag. Spesielt til piloten i LN-YXX (Redigeret av SMK)
  16. Mange takk til Erik og Rune. Det fandt jeg det jeg ville ha ! - Men Hvorfor er kartene "slettet" fra biblioterteket ? Det var, og er altid, sjovt at flyve så real som mulig !
  17. Hei allesammen. Der lå engang en masse flykart inde på fillbiblioteket! Er der nogen som veit hvor de er blevet av? Eller måske har en link til et andet sted man kan finde noget sådant. Det drejer seg om Gardermoen og Torp. På forhånd mange takk
  18. Kai Tak : 'Hvor er det ...? Jeg vil selv prøve at flyve litt der. Har søgt på ALT, i FS9 og FSX På forhånd MANGE takk...
  19. Til dem der befinder seg i Danmark...!
×
×
  • Opprett ny...