Gå til innhold

Roy Gjæringen

Members
  • Innholdsteller

    134
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Roy Gjæringen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dere reagerer på noe som KAN hende, men dette er ren rutine og burde IKKE skje.
  2. Hei =) Vist du har en treg internett-linje og den har en tendens til å falle ut når du laster ned store filer, vil jeg anbefale deg å laste ned et slik program som husker hvor langt du var kommet i nedlastingen før den ble avbrutt, så fortsetter den videre når linjen er oppe igjen. Jeg har hørt om et program som heter Download Accelerator Plus V5.3, og du finner det her.
  3. Ådne.. Det var bare en spøk det
  4. Det var i 1958 det. Tok du testen fra denne siden her?
  5. Du får ha det fnt på din reise da Truls Petter, så snakkes vi når du kommer tilbake. Lykke til =) Skal du ta bilder ifra dine flyturer?
  6. Jeg skjønner ikke hvorfor pilotene ikke har styrt unna uværet, og heller landet på en alternativ flyplass. Her må det nok til med litt mer enn en ny paint jobb.
  7. Dette kan du Børge. Og det ser ut som du har meget god kontroll på flyet ditt. Ser frem til flere slike filmklipp ifra deg =) Jeg fryder meg når jeg ser den gode flyferdigheten her =)
  8. Jeg leste den tråden der. Det var en som ikke ville lage filmen, fordi han ikke fikk noe tilbake Hadde jeg hatt kunnskap om hvordan en slik film lages, hadde jeg vert overlykkelig vist et så stort firma som TV 2 ville bruke den.
  9. Var det du som laget grafikken som ble brukt i innslaget, Dag? Det må da være Avinor, som har ansvar for det som skjedde.
  10. Her var det mye artig lesning på morgenkvisten. Og det hørtes ut som du hadde en veldig artig helikopter tur. Det er ikke verst at man får fly selv. Om du vil fly sjøfly selv, så tror jeg at du får lov til det med Fonnafly. Enten en en tur over byen, eller en tur til Rosendal. Vi i vår familie har snakket om det. Hehe *Håpe*
  11. Jeg husker den saken der =) Det ble fela diskusjon om hvilket bildet du skulle ha på forsiden, fordi du hadde brukt en annens bilde =) Synd det ikke ble noe av da..
  12. Jeg skjønner Marius. Jeg har vert pålogget i ett par timer nå uten at maskinen har restartet, så nå ser det ut som det fungerer =) Men det å scanne maskinen for den ormen, er vel noe som anbefales alle å gjøre som har internett?
  13. Takker for informationen om orm. Etter at jeg fulgte denne brukerveiledningen på fixen til Msblast ormen, forsvandt problemet med at maskinen min tok en restart av seg selv. Men jeg fikk ikke melding etter at programmet hadde scannet ferdig gjennom maskinen min at jeg hadde denne ormen i min maskin. Men men.. Jeg har nå installert patchen og er kvitt problemet, så jeg er glad =)
  14. Tusen takk for tipset Jan Roar =) Jeg er blitt infisert av denne ormen, så etter ugjevne mellomrom tar maskinen en restart uten at jeg gjør noe som helst. Denne ormen har jeg hatt i noen dager nå, så ved hjelp av din rådgiving skal jeg få kvittet meg med denne ormen så raskt som mulig. Vet du hvorfor slike ting skjer? Kan en orm sammenlignes med et virus? Jeg har ikke særlig god peiling på dette feltet her, og ordet orm i data sammenheng var nytt for meg.
  15. Børge.. Se på denne linken her. Der står det om innloggingsproblemer, og den lille endringen Dag har gjort =)
×
×
  • Opprett ny...