Gå til innhold

Det å bli controller


Einar Kristiansen

Anbefalte innlegg

Hei Einar

I og med at innlegget ditt er lagt inn i dette forumet, regner jeg med at du mener virtuell kontroller på Satco, ikke virkelig kontroller...

Før du forsøker deg som kontroller, bør du ha litt erfaring fra den andre siden, dvs. som pilot på Satco. Det første du da må gjøre er å registrere deg som bruker hos IVPA (www.ivpa.com). Du vil i løpet av en uke eller to få tilsendt en bruker-ID og et passord. Dette benytter du for å logge deg på Satco (eller faktisk SATSERV, men det er en annen historie...). For mer informasjon om hvordan du kommer i gang, se VACC Norways web (link nederst i dette innlegget) eller se under ProController-linken fra forsiden på flightsim.no. Her vil du finne informasjon om hva du trenger for å komme i gang.

Den samme ID som du benytter som pilot, benytter du også som kontroller. Men du må avlegge en skriftlig test hos Satco Europe samt en praktisk test hos VACC Norway før du kan starte som kontroller. Mer informasjon om hvordan du går frem, finner du på VACC Norways web. Se under Membership og følg linken Promotion videre.

Håper dette hjelper deg å komme i gang.

Hilsen Eirik

------------------

http://home.online.no/~eisoere/VACCN/" TARGET=_blank>VACC Norway

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...