Gå til innhold

Noen spørsmål!


Martin.Dalan

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er relativt ny når det gjelder flysimulator, derfor har jeg noen få spørsmål.

1. Hvis du laster ned liveries fra for eksempel qualitywingssim.com, vil du da få flyet liveryen hører til selvom du ikke har den på FSX fra før?

2. Hva er det Ultimate Traffic går ut på?

3. Når man spiller online, er det da mulig og kommunisere gjennom et slags chatterom?

4. Hvilke Add-on er det dere anbefaler for meg som er på nybegynnerstadiet?

Håper på svar:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Du kan bare laste ned painter til fly du har fra før av, så da må du f.eks kjøpe et produkt fra qualitywings for så å installere painter fra listen på nettsiden.

2. Ultimate Traffic genererer så kalt AI-trafikk, dette innebærer i praksis at du ser ekte flyselskap i simulatoren, som SAS, Widerøe, Norwegian, British Airways, Air France osv.

3. Flyr ikke multiplayer så her får noen andre komme med innspill.

4. Noen fly er avansert, andre er litt urealistiske. Jeg begynte for lenge siden med piltaster og en King Air i FS2004. Fløy mellom Værnes og Ørland og prøvde å lande, og etter mange forsøk gikk det tilslutt. Så fløy jeg lengre ruter, lærte meg autopiloten, fikk FSX og joystick, kjøpte noen enkle tilleggspakker, kjøpte flyplasser og det gikk seg til. Jeg fikk den største og bratteste læringskurven da jeg kjøpte PMDG 737 NGX, en ganske nøyaktig etterligning av neste generasjons Boeing 737. Her lærte jeg avansert autopilotflyging, som instrumentlandinger og planlegge flyturer på 5 timer. Her er videoer på youtube til veldig stor hjelp! Så kjøpte jeg REX som gir mye bedre grafikk. Her blir skyer, himmelen, sola, havet og diversen pusset opp en del hakk. Deretter var det mange spennende fly og destinasjoner å velge i. Det var også et løft å få seg ordentlig "hardware" som stikker og instrumenter og pedaler, mye å velge i! Det er noen flinke folk her på flightsim.no som forsyner oss "flygale" med flyplasser og landskap av Norge slik som Airports of Norway. Det er kvalitet av øverste hylle!

Lykke til i en "himmel" av muligheter! Og velkommen til en verden fylt med fine flyopplevelser! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er langt fra noen spesialist på dette, så ta det litt med forbehold (og vent til andre supplerer mer utfyllende)  :)

 

1. Nei, du må ha kjøpt flyet først.

 

2. En pakke du kjøper som simulerer annen flytrafikk rundt deg og til steder du flyr fra/til automatisk, både GA og kommersielle flyruter.

 

3. Team Speak mener jeg jeg brukte tidligere når jeg fløy online (både på Vatsim og/eller når en er koblet til en dedikert server når en flyr sammen med andre (Multiplayer)).

 

4. Kan anbefale Active Sky Next http://www.hifitechinc.com/products/activeskynext for simulering av været, og ellers produkter fra Orbx http://fullterrain.com/ med FTX Global Base Pack som endrer texturer til det bedre over hele jordkloden, FTX Global BVector https://fullterrain.com/product/ftxgvector som gjør bl.a. veier, kystlinjer mye bedre ift. default. Mange bruker også FTX Open LC_Europe https://fullterrain.com/product/ftxgolceu som bl.a. mye mer realistisk plasserer riktige texturer der de skal være ift. virkeligheten. Det er også for få uker siden utgitt en Norgespakke fra Orbx som du finner på nettsiden. Jeg er veldig goft fornøyd med den.

 

Dette er dog kjøpepakker. Skulle jeg anbefale 2 stk, så er det de 2 første (Active Sky Next og FTX Global Pack).

 

Men i hverfall for Norge, er det også masse flott arbeid gjort og gratis utgitt. Du finner det meste til nedlastning her: http://www.flightsimnorway.com/index.php 

 

 

Så er det jo masser av ulike flyplasser over hele verden og ikke minst mange flotte flymaskiner. Men her er det mye smak og behag og ikke minst avhengig av hva slags flyging du liker (og litt avhengig av hva slags simulator du flyr med)  :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...