Gå til innhold

Bok i anledning Kvernbergets 40-årsjubileum


Jomar Maridal

Anbefalte innlegg

Kristiansund lufthavn, Kvernberget fyller den 30. juni 2010 40 år, og i den sammenheng har jeg laget en aldri så liten bok som tar for seg historien bak lufthavnen, og som samtidig gir en presentasjon av dagens situasjon og veien videre.

 

Boka kan kjøpes gjennom min nettside; www.kvernberget.net for ca. 180 kroner (softcower) eller 250 kroner, (hardcower) litt avhengig av dollarkursen. (prisene er hhv. $ 32,43 og $ 43,43, inkludert frakt). Boka er ikke trykket i noe opplag, men trykkes fortløpende mot bestilling gjennom den nettbaserte boktjenesten Blurb.com.

 

Her har man en mulighet til å sikre seg nordmørsk lokalhistorie samlet mellom to permer til en relativt billig penge. Boka er dessuten godt illustrert, og inneholder bilder og aktuelle illustrasjoner gjennom hele historien. :)

 

Vil samtidig rette en stor takk til alle de som har bidratt med bilder og informasjon til å gjøre dette prosjektet mulig!

Her kan du ta en sniktitt på noe av innholdet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...