Gå til innhold

Charter-nytt fra Europa.


Flemming Skogen

Anbefalte innlegg

Noen oppdateringer angående chartertrafikken i Europa:

- Thomas Cook har nå startet et nytt charterselskap med samme navn som skal fly fra Belgia i løpet av Mars. Først og fremst vil selskapet operere med 5 A320-200 maskiner hentet fra JMC. Men planene er klare for å posisjonere 2 B757-200 i Brussel fra kommende sommer for å imøtekomme tung sommertrafikk. Disse maskinene vil bli hentet fra Condor, som sammen med JMC også er eid av Thomas Cook.

Forøvrig opplyses det om at JMC vil fortsette under eget navn, noe som avkrefter ryktene om at Condor og JMC skal slås sammen.

- Omlakkeringen av Hapag-Lloyd og Britannia sine fly til TUI-logo er i full gang. 2 av Britannias B757-200, flere B737-800 og en A310-200 hos Hapag-Lloyd er nå omlakkert til TUI-farger.

- Premiairs A320-200 OY-CNW er trolig første maskin ut i norden til å motta den nye MyTravel logoen. Maskinen flyr for tiden i hvit basic med Premiair-titler. Forøvrig starter Premiair utskiftningen av sin A320-200 flåte i år.

Nye A320-200 og A321-200 vil være erstattere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...