Gå til innhold

Lage scenery... Kan jeg også det???


Petter Viig

Anbefalte innlegg

Hei har anskaffet meg fs2002 og tenkte jeg skulle lage litt hus og andre ting. Men hva trenger jeg av (shareware)programmer og er det vanskelig??? eller må man kunne programere en masse... Har sett at gmax følger med i pakken fs2002 men har ikke blitt noe klokere av hvordan man eksporterer filer som kan brukes i FS2002 er det noen som har noen tips eller noen URLer som jeg kan se på????

Takk :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny bruker... [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] Grattis med flyinntressen(pass på at du ikke sitter hele tida med simulator, da går du lei)

Ja... Scenery... Vet ikke om så mye nytt fordi flyinntressen dabbet av en stund... men jeg syntes EOD(easy object design) er greitt for nybegynnere http://www.echos.ch/eod/

D ligger et helt lass med scenery programmer på http://www.flightsimnetwork.com/webads/design.htm

Det er scenery help og tools der...

PS. Jeg brukte dette da jeg lagde et par sceneryer til fs2000 så d kan godt hende at de er litt gått ut på dato... [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] men dette er freeware, shareware programmmene er sikkert bedre men du jan lage ganske kompliserte sceneryer tilslutt(jg laga hele flyplassen på værnes uten å ha erfaring, den var uten texturer så d er ikke så mye å skryte av...)

Spent på å se hvordan det går da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...