Gå til innhold

Lav innflyging


Jarle Kristiansen

Anbefalte innlegg

Finnes det flere innflyging plasser som er lik denne? http://www.aviationpics.de/app/app.htm"'>http://www.aviationpics.de/app/app.htm" TARGET=_blank>http://www.aviationpics.de/app/app.htm

Kunne godt tenkt meg å dra på ferie til en slik plass.

Ligge på stranda med pilsen i handa og studere og titte på flya som kommer like over hodet....

På dette bildet... Vil det ikke bli en voldsom turbulens for folka på stranda.... Selv et småfly vil jo tippe rundt om det hadde kommet inn i denne turbulensen???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vært fint å ligge på den stranda der ja,men da tror jeg du blåser til sjøs! [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] Det må da bråke og blåse opp noe j***** når en 747 kommer 15M over deg.... [image]images/icons/confused.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har selve landa der på Julianna Int. med Air France Boeing 747-200. Flyplassen ligger på den nederlanske sida av St. Martin. Har vert der 1 gang i uka nå omtrent siste halvår iforbindelse med jobben på crusisebåten.

Var artig å se temperaturen utvendig som ble visst på tv skjerm steig enormt fort fra manga grader minus til mange grader pluss da vi var på vei ned. Når eg kom ut av flyet slo varmen i mot meg som ei kule. Trudde først det var strålingsvarme fra motorene da vi gjekk ned trappa fra flyet til asfalten og ikkje direkte inn i terminalen. Men varmen var pga overgangen var kalde paris til var karibbean.

Oddgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...