Gå til innhold

[INFO] Virtual Luftforsvaret [INFO]


Andreas Skotner

Anbefalte innlegg

Viktig informasjon angående Virtual Luftforsvaret:

Klokken 22:00 08. april 2001 åpner vi sidene etter 4 dager med feil i systemet. Sidene er nok en gang konstuert på nytt, og lagt over i ett helt nytt system. Så ett par viktige punkter skal vites:

1 - Til alle som allrede skal være registrert i det gamle systemet: Prøv å logge dere på med deres gamle brukernavn/passord. Hvis dette IKKE fungerer, vær vennlige å ikke registrere dere på nytt. Da mistere dere all historikk fra det gamle systemet. Ta kontakt med meg på andreas@sysedata.no, eller Peter på peter.jacobsen@c2i.net med ditt gamle ID nummer, så åpner vi konto på ny. Du kan også ringe meg på 450 26 600 så kan jeg ta det omgående. Flyloggen deres, grad, utmerkelser er IKKE slettet, men alle er kanskje ikke opppdatert enda. Dette kommer i løpet av kort tid.

2 - Nye piloter OG gamle piloter: Sidene har blitt lansert nå i "uferdig" stand, så man i alle fall kan se at det ligger sider der. Vi vil sitte å oppdatere sidene hele tiden, til de er 100% oppegående igjen. Send GJERNE feilmeldinger o.l til andreas@sysedata.no hvis du finner noen.

Spørsmål kan hovedsakelig rettes til post@virtual-luftforsvaret.org, men også evt. til andreas@sysedata.no

Vår URL: http://www.virtual-luftforsvaret.org"'>http://www.virtual-luftforsvaret.org" TARGET=_blank>http://www.virtual-luftforsvaret.org

Andreas Skotner

WebMaster, VNoAF

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...