Gå til innhold

Hvorfor registrering???


Gjest

Anbefalte innlegg

Tidligere hadde vi et forum hvor vi ikke krevde registrering, men der opplevde vi at enkelte opererte med flere hatter (les navn). I tillegg er det jo greit med registreringen siden du da legger inn all info en gang og kan legge inn din egen profil med underskrift og slikt.

Registreringen hos FlightSim.com er til for å spare båndbredde. Du kan enkelte ganger oppleve å ikke slippe inn siden alle nodene er opptatt, og da er det bare å sette seg ned og vente til noen logger seg av. Jeg vet ikke sikkert, men jeg har en mistanke om at de har et system som ble brukt i BBS-tiden og dette er en av funksjonene som henger igjen etter dette.

------------------

Dag Johansen

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt ytterligere info om flightsim.com:

Jeg er ikke noen tilhenger av innlogging, men hvis man går i dybden, er det ikke bare for båndbreddens skyld.

Det er i tillegg to hovedfaktorer:

1) Man kan betale for å komme inn hver gang. Medlemskronene brukes ettersigende til å betale for en del av kostnadene ved å drive sida. (eller kanskje de bare er griske, hva vet jeg...)

2) Forumene og menyene kan settes opp slik brukerne ønsker, og blir "husket" til neste gang. Dvs dersom man er aktiv i et forum kan man velge at kun siste ukes meldinger skal vises, i et eller flere forum. Ganske smart, men jeg synes ikke forumene der er så mye å skryte av...

Det funker nesten på samme måte som http://enter.vg"'>http://enter.vg" TARGET=_blank>http://enter.vg eller msn.com. Man kan lage sin egen personlige side.

fs.com er en av mange faste daglige stopp, sammen med fs.no.

fs.com skryter av å være størst, men alt tatt i betraktining er fs.no minst like bra! Stå på mand! Håper du innser hvor bra denne siden egentlig er, jeg er sikker på at samtlige av oss som er fast innom her synes det samme.

------------------

JON WOLD

http://cfs2.dogfighter.com"'>http://cfs2.dogfighter.com" TARGET=_blank>http://cfs2.dogfighter.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...