Gå til innhold

FLYFRELST (og innlevelsesevne)


Freddy Wilhelmsen

Anbefalte innlegg

Hei alle!

Har bare lyst og dele en liten morsom SANN historie med dere.

For 1 måneds tid siden var jeg og dro over en coax-kabel til min gode nabo, en godt voksen mann , som i det siste er blitt svært så fascinert og intressert i FS og alle ting som følger med (SB, multiplayer etcetc). Planen vår var at vi skulle fly litt multiplayer over LAN,

Senere den kvelden dro jeg igang en "host", og min god nabo, la oss kalle han Odd, joina meg etter min instruksjon via telefon (han er ny i dette faget [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] )

Etter mye om og men "liner" vi opp med dash8 på vår hjemflyplass, Honningsvåg-valan, for en liten kosetur rundt i området.

Vi tar av, han først, og jeg 2 minutter bak. Jeg instruerer ham via "chat" vinduet i FS2000, om og sette kurs mot Mehamn,(xxx grader). Han somler litt, har litt problemer med og få aktivert autopilot, men etterhvert går det bedre. Det viser seg imidlertid at han har kommet ut av kurs, så jeg gir nye "headinger" for og guide ham mot målet, Gir samtidig beskjed til Odd at jeg lander i Mehamn.

Etter en vellykket landing, kommer det: "runway in sight" fra min venn. Han spør samtidig om han skal lande eller om jeg skal ta av og begynne på tilbakeveien til Honningsvåg. Jeg svarer at jeg venter på at han skal lande.

Alt vel og bra så langt. Da jeg ser ham nerme seg flyplassen oppdager jeg at han har for stor hastighet, og jeg ber han sette full flap, samt redusere throttle......., men jeg får ikke noe svar fra ham.. Dashen hans kommer susende noen meter over runway, og jeg ser at han trekker høyderor, og climber... Samtidig kommer beskjeden: "Jeg flyr hjem igjen"..

Javel tenker jeg,...skriver tilbake til han at det er sent, og at jeg går av (les logger av). Som sagt så gjort, tar kvelden!.

Igjen sitter odd, på tur til Honningsvåg og tenker: "hmmm..ka i svarte skulle han freddy gjøre i mehamn i kvell???,, jaja kanskje han har slektninga dær., æ flyg no hjem.." [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Han blir sittende slik og fundere på hele turen tilbake til Honningsvåg (20 minutter). Han gjør en bra landing og taxer fornøyd inn på TAMAC, "Nå skal det bli fint og komme hjem" tenker han.

MEN idet han avslutter FS2000, og den gode gamle blå win98 fargen titter opp foran ham igjen går det opp for ham HVOR han er... Etter en 20 minutter I krampelatter, kryper han til køys, blir liggende og humre for seg selv,,...

Dagen etter fikk jeg hele historien, over en kaffekopp, og dere skal tro jeg lo godt. Trudde ikke at det var mulig og leve seg inn i FS i så stor grad, men der tok jeg feil,

Glade flyhilsner fra

FOG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...