Gå til innhold

Hvor langt går flyinteressen din?


Gunnar van der Meeren

Anbefalte innlegg

Blir nok ikke noe sivil trafikkflygerjobb på meg etter å ha drømt om det i 8 år. Det har seg sånn at jeg har en greie som det ikke er vanlig å sjekke på flygerkandidater og at det derfor er mulig at folk som er i flygerjobb i dag har den samme greia som diskvalifiserer meg.

 

Ingen flygere er i stand til å diskvalifisere deg medisinsk, det er det bare leger som kan. Uansett, hvorfor skulle noen piloter som lider av det samme som du har (hva enn det er) gjøre det?

 

Hvis det er sånn at det ikke er vanlig å se etter det du har, hvorfor skulle da FMI se på det som diskvalifiserende? Tror du ikke de sjekker det som er av betydning for medicalen?

 

Selv måtte jeg gjennomføre en grå-stær operasjon på et øye før jeg fikk medicalen da jeg hadde medfødt arrvev i linsen... egentlig skulle det vært diskvalifiserende for førstegangsutstedelse slik jeg nå leser lovverket, men nå fikk jeg den likevel (Per Årva ved FMI ga meg en slik "du skal være glad for dette" tale før han overrakte meg lappen) og jeg har hatt den i fire år så da kan de ikke ta den fra meg på det grunnlaget lengre. Jeg må sikkert begynne å bruke briller på et eller annet tidspunkt, men det må jo ganske mange uansett.

 

Om du vil, kan du sende meg en PM...

 

 

Hilsen Torbjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...