Gå til innhold

Transavia?


Jan-Thore Solem

Anbefalte innlegg

Jeg nå fått sommerbilletten; 4 uker i Torrevieja, Spania.

Skal fly 5.juli fra Stavanger til Amsterdam med Braathens. Fra Amsterdam til Alicante skal jeg fly med Transavia 737-800!!

Noen som kjenner til Transavia? Service & sikkerhet? Jeg leste på KLM sin Website at Transavia er eid av KLM?

Hilsen JTS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, Jan-Thore!

Jeg vet ikke noe om sikkerhet, men ikke noe skulle vel tilsi at selskapet ikke har samme høye standard som alle andre europeiske operatører.

En -800 fra Transavia (med tail skid som på -400) lastet for Schiphol Amsterdam på Skiathos 19. juni da vi reiste hjem med en A320. Bare min svært personlige mening, men -800 er en mer elegant maskin enn A320 [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Gled deg!

Hilsen Roald [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har reist frem og tilbake fra Amsterdam til Tenerife med Transavia. Vanvittig bra service - koselig familiefølelse (kanskje fordi alle passasjerene var hollendere på familietur bortsett fra meg lol). Men, som sagt tidligere, Transavia har opp til nå hatt de beste måltidene jeg noensinne har fått på et fly. (OK, på economy class, men allikevel...)Crewet involverer også barn på flyturen i servicen. De leverer ut drops etc.

Hva sikkerhet angår vet jeg ikke mye. Flyene var sikkert slitte - men ingen skranglelyder etc. var hørt av meg [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] (I motsetning til et par SAS fly jeg har flydd over Atlanteren med lol). Take-off & landing var uneventful.

God tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...