Gå til innhold

Pøh!!!


Gjest

Anbefalte innlegg

Lyden på maskinen min forsvant, men en liten tur ned i høyre hjørne og et par museklikk så var det problemet løst. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] Min gamle ærverdige 486 ruslet inn i det nye året uten så mye som et hikk (i motsetning til sin eier)og alt virket som det skulle. Jeg tror IT-bransjen har utnyttet denne y2k-feberen for alt den var verd og litt til. Dommedag kom ikke, selv om hue føles sånn. Så nå går jeg og tar et par Globoid og skal være forsiktig så jeg ikke smeller med lokket.

Godt Nytt År!

 

Bjørn Granvang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heh, grattis! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Håper den lille turen ned i det høyre hjørnet innebar å måtte flytte datoen tilbake et år da! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Jeg er helt enig med deg i at Y2K er utnyttet maksimalt for å selge mer av alt, nye datamaskiner, nyere programvare og spill, nye antivirusprogram o.s.v. Vi ser jo hvor lite som har gått galt nå under nyttårsfeiringen (det verste jeg opplevde var at to venner holdt på å gi hverandre juling p.g.a. et par raketter som ikke funket..). Det ser ut til at År2000 vil bli et bedre årtusen, særlig om menneskeheten tar mer hensyn til naturen og miljøet enn vi har gjort hittil!

------------------

LN-HLL

Håvard Leonardo Lund

cub4bear@c2i.net

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, kanskje var y2k overdrevet, kanskje ikke.

Ingen kan med sikkerhet si det, hva om ingenting hadde vært gjort ? Hadde tlfen fortsatt virket nå, hadde vi fortsatt hatt strøm da osv ??

Så personlig tror jeg det ble tatt så alvorlig som det skulle [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen dato er flyttet på hverken 486'en eller PII'ene. Turen ned i høyre hjørne var for å justere lyden på «styrende ut.» En ting kan jeg si med sikkerhet: Flyene vi opererer med er vel noe av det mest miljøvennlige som finnes, og hensyn tar vi i aller høyeste grad. Ikke noe søl på kjøkkenet, ingen møkkalapper inn siden vi er skjelden ute i frisk luft. Vi sitter her med våre stikker og yoke'er og stirrer på skjermen til øyet blir stort og vått. Og en liten kommetar til Tarjei; hva har de egentlig gjort som er så storveis? Hva kommer det av at noen sier bare slapp av mens andre maler fanden på veggen? Begge skal liksom være lærde personer. Korriger meg hvis jeg tar feil, men har ikke f. eks. Maikrosåft hatt et mål for øyet fra dag en: tjen mest mulig penger. Ved å «porsjonere ut» teknologien har de lykkes i å få mest mulig ut av denne gullgåsa som vi kaller software. For at du og jeg skal hele tiden ligge ajour må vi skaffe oss nyere og bedre programmer. Og maskinene likedan, større og større. Jeg er sikker på at der vi er idag kunne vi vært for flere år siden hvis ikke denne porsjoneringen hadde vært så lønnsom. Derfor fastholder jeg påstanden om at y2k-feberen har vært mye skrik og lite ull. Jon Bing's digre hue fylte hele TV-ruta der han prediket problemer når statlige og kommunale etater plantet ræva foran tastaturet, vel, det gjenstår å se. Jeg sier som grisen da han så slakter'n: jeg har mine tvil. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Bjørn Granvang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, joda MS har alltid hatt for øyet og tjene penger (og hvorfor skal dem ikke det, er jo det som er meningen med det aller fleste selskap, noen er bare bedre til det en andre :-))

At "dem" har gjort noe storslagent for og forhindre y2k vet jeg ikke, men er ganske sikker på at det hadde vært ihvertfall endel mere tull om INGENTING var gjort av noen.

Men ihvertfall gikk det meste bra og det får vi glede oss over enten vi mener det var gjort noe for og forhindre det eller ei :-)

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg sier bare bank i bordet. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

For det kunne ha gått litt verre. Men slik jeg har sakt lenge. Og det er at Media pusher det litt formye opp synes eg. Hadde testa dette med år 2000 selv på en gammel maskin og den funka fint etter på. Det eneste jeg måtte hive ut var et program som heter systemcomander 3. For det postod at programmet er over 100 år gammelt og derfor var lisensen utgått..... heheh kult [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Men hadde litt respekt for de derne atom kraft verkene som stod rundt om kring i landet.

------------------

Takk for det gammle Hilsen

Tor Harald Tessem

http://home.sol.no/~thtessem

Beklager evt. Skrive feil!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til orientering står det en nede i Halden også, men jeg er ikke sikker på om denne er operativ lenger. Og så langt jeg kjenner til har haldenserne hatt et avslappet forhold til denne «trusselen.» Forøvrig er jeg glad for at vi har muligheten til å bruke vannkraft og elvene renner ikke den gale veien tross tusenårs-skiftet. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] La oss bare konstatere at alt ser ut til å fungere normalt og at jeg, distré som jeg er, kommer til å datere sjekkene med 1999 kommende tre måneder. Så da så...

Bjørn Granvang

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...