Gå til innhold

"Terrengdata"


Gjest

Anbefalte innlegg

Typisk! når jeg først husker på å poste dette så har jeg glemt hva det heter.

Det er altså sånne "kart", eller hva jeg nå kan kalle det (slike som finnes på terraserver). slike elevationkart

Jeg bare lurte på hvilken type av disse som har høyest oppløsning (minst avstand mellom punktene) og som går i Terra Builder.

Jeg har planer om å lage eget fotorealistisk scenery til FS2000/fs98 av en fantasiøy, med mildt sagt vanskelig approach, ca 90 grader offsett ene veien og gjennom storgata andre veien, for så å svinge noen grader rett før touch down. Alt dette på ei sydhavsøy. Dette er brae en drøm, men det kunne blitt rått hvis det går.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Det heter DTED (Digital Terrain Elevation Data), og jeg tror at det som er tilgjengelig med høyest "oppløsning" (30 arc seconds), og er etter det jeg vet det TerraBuilder bruker. Bedre enn dette tror jeg ikke du finner.

Dette finner du på http://164.214.2.59/geospatial/products/DTED/dted.html"'>http://164.214.2.59/geospatial/products/DTED/dted.html" TARGET=_blank>http://164.214.2.59/geospatial/products/DTED/dted.html

Hvis du har TB Pro vil jeg anbefale deg å drøye litt til den nye versjonen kommer ut, det ser ut til å bli store forbedringer der.

Charlotte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Meget bra.. En kammerat av meg tok ned alt her og det ble litt skal jeg love dere [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jeg er ikke sikker på om han har testa dataen litt men tipper det blir lett og lage fine fjell områder o.l. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Eller hmm tar jeg helt feil her nå [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Er ikke helt inne på område laging enda [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Hilsen

Tor Harald Tessem

thtessem.b3.no

Beklager evt. Skrive feil!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...