Gå til innhold

Eirik Gulseth

Members
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Eirik Gulseth

  1. Jada, B-17 ser ut til å være en utrolig bra simulator etter å ha spillt det i to dager, men er det ikke for kjipt at spillet ser ut som B-17 fra '92 ikke B-17 II fra 2000 når du bruker et Voodoo 3 kort? -Stemmer, Memphis Belle er en veldig bra film som også jeg kan anbefale. Heftige fly! Et spørsmål: Er GeForce 2 MX kompatibelt med spillet? Jeg fant det ikke i ReadMe filen. Vet noen om det er kompatibelt? Takk ------------------ Splash one!
  2. Hola Jeg har en 500Mhz 128 ram Voodoo 3000 AGP (tror jeg...har mer interesse i fly enn PC'er). Fungerer spillet dårlig med mitt voodoo kort, og hva slags DRIVER bør jeg laste ned? -Hvor finner jeg disse driverne, og hva gjør jeg med dem?? Tusen takk hvis noen kan være til hjelp! Eirik GUlseth 322nd BS, 91stBG, 8th USAAF ------------------ Splash one!
  3. Takk for svaret på forrige spørsmål. Lurer på om det er en god deal å kjøpe et CREATIVE geForce256 Annihilator PRO skjermkort? Blir det litt mere spennende grafikk da? 2. Hvor mye vil det koste meg å oppgradere til 256 MB ram? Takk ------------------ Splash one!
×
×
  • Opprett ny...