Gå til innhold

Anders Madsen

Members
  • Innholdsteller

    254
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Anders Madsen

  1. Får følgende feilmelding:

     

    "Icao.dat

    Critical error: could not open file."

     

    Kommer når jeg starter squawkbox. (Etter å ha startet SBRelay 1.2 og HostSB.dll.)

    Noen som har en løsning?

     

    Har sjekket at filen ligger under d:\\programfiles\\squawkbox

  2. Noen ganger når et fly kontakter controll sentralen som kommer før approach (hvis dere skjønner hva jeg mener) så sier ATC i controll hvilken bane som er i bruk allerede ved første kontakt

    Gjelder dette kun IFR-plans?

  3. Klart at det greit med en korigering, men når det er sagt tror jeg de fleste skjønte at det var en skrivefeil fra min side.

    Men dette er veldig typisk for FS.no forumet, hvis noen skriver feil eller å noen som helst annen måte utaler seg upresist er tusen og et ute.

    Da våkner alle vaktbikkjene og kaster seg over stakkaren.

     

    Jeg vet at det sitter mange folk der ute med vanvittig mye kunskap om alt som har med fly å gjøre, men det virker som om noen av disse ikke er interesert i å dele denne kunskapen med seg.

    De kommer først på banen når andre har har forsøkt seg, og da for å irettesette og hovere.

    Slike ting preller av på meg og jeg er voksen nok til å inrømme feil, men det er meget mulig at andre avstår fra å svare på innlegg av den grunn.

     

    Spre om dere med kunskapen gutter, ikke vent på at noen skal tråkke i salaten, for så å komme med irettesettelser.

    Innertier!

  4. bare lurer på en ting.er det bra og bruke vanlig ratt og pedaler til fs ??(vet at det er for bil spill)

    Jeg har både ratt m/pedaler og joystick. Begge er USB. Jeg kan da bruke disse i kombinasjon, slik at jeg bruker pedalene til rudder, og joystick m/throttle som ehh.. stikke. Rattet ligger da på gulvet, og har permisjon.

  5. Steike for en irriterende fyr. Han har famme egen advokat óg. Må da være hjemmel for å beslaglegge telefonen hans. Er brukt i forbrytelse. Aaarrrghhh grrrrr.

    Det demonstrerer ikke mye hjerne heller. Dette har enhver i d i o t med liten selvtillit greid.

  6. Vet bare at første gangen jeg så en privat PC (leeeenge siden; Var en 386) var mitt første spørsmål om han hadde flysimulator på den. Han hadde jaggu en F 117 sim installert, og man kunne angripe Tripoli. Siden byttet jeg min Texas Instruments basic computer med en 386.. etc. Så kom Gunship 2000, Apache longbow, Hind, F-16, Janes Apache Longbow, Flightsim 98, Flight unlimitedIII, Janes F/A-18 USAF, FS 2000,FS 2002, FS9, CFS (1, 2 og 3), B-17, Janes WWW2 Fighters. IL2 Sturmovik...Hjelp, og jeg har utelatt mange, f.eks. F-22 s(im)pillene. Har aldri gjort opp slik status før. Denne listen får meg til å se ut som en nerd. Hjelp jeg er en nerd!

×
×
  • Opprett ny...