Gå til innhold

Anders Madsen

Members
  • Innholdsteller

    254
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Anders Madsen

  1. Mosjøen har disse morsomme vindene langs fjellene.. "Toill" eller noe sånt kaller de det sjøl. Må være noe spesielt når vinden har eget navn.
  2. 404 Not Found Siden du prøvde å aksessere eksisterer ikke.
  3. Last ned alternativ til Real Player her: http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm
  4. Får følgende feilmelding: "Icao.dat Critical error: could not open file." Kommer når jeg starter squawkbox. (Etter å ha startet SBRelay 1.2 og HostSB.dll.) Noen som har en løsning? Har sjekket at filen ligger under d:\\programfiles\\squawkbox
  5. Fløy romferge i FS98. Mista totalt kontrollen, og fikk ikke lest av hastighet. Dessuten greide ikke mitt daværende skjermkort å følge opp. Uforglemmelig og merkelig opplevelse.
  6. Meget informativt, Michael. Si meg, hva er det du studerer på NTNU?
  7. Høres bra ut. Det er nå man skulle hatt flatskjerm. 19' CRT er noe herk å drasse på....
  8. Hørest kjekt ut. Får jeg anledning, kjører jeg lett en tur til Bodø. Men trenger man da oppsett for lan? Server/kabler/routere etc? Hvordan kan dette organiseres?
  9. Du må gjøre dette under "Axis" eller noe sånt. (Er på jobb, og kan ikke teste)
  10. Der du ser pedals, velger du yoke i rullemeny. Litt dumt at pedalene dukker opp som default. Dette kan altså endres. Finn så assignment, trykk change, og beveg spaken.
  11. PMDG 737NG PSS Dash Lago TwinOtter Glem ikke Aero Commander(Freeware) Helt grom. Anbefales, og finnes på avsim.
  12. En amerikansk tradisjon for orkaner. Hvem p*kker har gitt navnet på uværet her nord? TV2, eller?
  13. Avinstaller, og installer mediaplayer på ny.
  14. Jeg har både ratt m/pedaler og joystick. Begge er USB. Jeg kan da bruke disse i kombinasjon, slik at jeg bruker pedalene til rudder, og joystick m/throttle som ehh.. stikke. Rattet ligger da på gulvet, og har permisjon.
  15. Det betyr bare at han ikke ser fascinasjonen (han skjønner ikke hva som er bra med FS), og han blir dermed fattigere enn deg. (Oss) Synd for ham.
  16. Steike for en irriterende fyr. Han har famme egen advokat óg. Må da være hjemmel for å beslaglegge telefonen hans. Er brukt i forbrytelse. Aaarrrghhh grrrrr. Det demonstrerer ikke mye hjerne heller. Dette har enhver i d i o t med liten selvtillit greid.
  17. Spesielt når man tenker på at Lago er på sitt beste her.
  18. Vet bare at første gangen jeg så en privat PC (leeeenge siden; Var en 386) var mitt første spørsmål om han hadde flysimulator på den. Han hadde jaggu en F 117 sim installert, og man kunne angripe Tripoli. Siden byttet jeg min Texas Instruments basic computer med en 386.. etc. Så kom Gunship 2000, Apache longbow, Hind, F-16, Janes Apache Longbow, Flightsim 98, Flight unlimitedIII, Janes F/A-18 USAF, FS 2000,FS 2002, FS9, CFS (1, 2 og 3), B-17, Janes WWW2 Fighters. IL2 Sturmovik...Hjelp, og jeg har utelatt mange, f.eks. F-22 s(im)pillene. Har aldri gjort opp slik status før. Denne listen får meg til å se ut som en nerd. Hjelp jeg er en nerd!
×
×
  • Opprett ny...