Gå til innhold

Jørgen Bjørnstad

Members
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jørgen Bjørnstad

  • Bursdag 02. okt. 1979

Jørgen Bjørnstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Mårnings. Når man flyr (på ordentlig) i mørket ser jeg at de slår av kabinbelysningen under Take-off og landning. I Fokker 50 blir det helt mørkt. Det er jo greit for oss som liker å se ut av vinduet, da blir det ikke så mye reflekser, men hvorfor gjøres det? Takker for svar! Hilsen Jørgen B, Bodø
  2. quote: Originally posted by Øystein Eker: Boeing har konstruert en ny type winglets - Blended winglets. En buet jevn overgang fra ving til winglet. Hapag Lloyd skal teste disse på 737-800 neste år. Røkkes BBJ har også slike winglets.
  3. quote: Originally posted by Christopher Eriksen: 2MX = naturfaglig matematikk 2MY = samfunnsfaglig matematikk Den store forskjellen på MX kontra MY er at MX har med en snutt om vektorer og en del trigonometri (cosinus, tangens og trekanter og sånt). Det har jo litt relevans for fly-faget.
  4. Ikke for å ta æren fra pingvinene, men jeg har faktisk gjort det samme selv. Første gang jeg så en 747 (da jeg var liten, 7-8 år), fløy den rett over det krøllete topplokket mitt og jeg kunne jo ikke la vær å snu hodet etter den. I all min barnslige iver glemte jeg å snu resten av kroppen, så når jeg fikk "full deflection" på nakkevirvlene så gikk jeg i bakken, gitt. Men det var verdt det. 747 er fint.
  5. Hei, Vegard! Kan fortelle at Dash-8'ene fra Widerøe som kommer fra Lofoten på vei inn til rwy 24 i Bodø fly rett over huset mitt (i Rønvika for de som vet hvor det er). Da tar de en 100-110 grader høyresving på ca 6-7 kilometer eller noe sånt. Så har de 7 mil på seg der du er burde det gå fint. Hilsen Jørgen Bjørnstad
  6. Hei, folkens! Har flydd FS2000 en stund nå (likevel litt fersk), og en ting slår meg: Jeg syns flyene er utrolig sensitive på kontrollene, spesielt pitch. Drar jeg stikka mi bakover 10%, så reagerer flyet som om det var 100%. Har prøvd å justere sensitiviteten i joystick-oppsettet, men det hjelper ikke stort. Like touchy uansett. Jeg har aldri flydd ordentlige fly sjøl, så for alt jeg vet kan det hende at fly er sånn. Noen som vet? Hilsen Jørgen Bjørnstad (Bodø).
×
×
  • Opprett ny...