Gå til innhold

TrondW

Members
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Siste besøk

Om TrondW

  • Bursdag 08. juli 1953

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

TrondW's Achievements

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dino Cattaneo på IndiaFoxTecho skrev at norsk F-35 ble slettet ved et uhell på siste oppdatering, men at det vil komme tilbake asap.
  2. Jeg har i dag kjøpt og lastet ned fra SimMarket dette flyet. Foreløpige tester viser at det flyr meget bra. Jeg får sett og flydd alle bortsett fra det norske. Norsk utgave med halenummer 5087 står i utvalget, men når det velges kommer det amerikanske LF 61 FS. Har noen andre erfaring med dette og kan hjelpe ?
  3. Jeg slet i ca.2 uker med "Greyed out buttons" med support i Norge. Telefoner og mailer hjalp ikke. Men med MSFS Support https://flightsimulator.zendesk.com/hc/en-us/requests/new løste det seg på ca. ett døgn
  4. I Marketplace er "Kjøp & Last ned" deaktivert. (greyed out) Dette skjedde for 14 dager siden mens jeg skulle betale for A320 Neo Liveries Pack. Pengene ble trukket av Microsoft uten at jeg kunne laste ned, men er bltt tilbakebetalt. Før dette skjedde benyttet jeg Marketplace til å laste ned alle oppdateringer (SU og WU) Jeg har sett på utenlandske hjelpesider og der står det at det er bare Microsoft Zen desk som kan slette filen som låser handelen. Jeg har snakket med 2-3 personer på support i Norge uten at de kunne hjelpe.. Jeg har slettet Microsoft Store og lagt den inn igjen. Jeg har nullstilt den og prøvd flere operasjoner, men til ingen nytte. Jeg har siste versjon av MTFS 1.23.12.0, ny laptop som gir god flyt i spillet. Er det andre som har erfart det samme og har en løsning ? Jeg må vel ha Markedsplassen operativ når neste oppdatering kommer.
  5. Jeg har hatt MSFS installert i ca. en uke og alt har tilsynelatende fungert fint. Fin grafikk på høyeste oppløsning og uten noe hakking. Jeg har installert alle WUene til og med WU7. Når jeg nå skulle starte MSFS kommer jeg bare til en side hvor jeg må oppdatere til WU8. Må jeg da laste ned alt på nytt? Opprinnelig nedlasting tok ca. 10 timer. Jeg har i tillegg kjøpt og installert 3 fly.
×
×
  • Opprett ny...