Gå til innhold

Hansen

Members
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Hansen's Achievements

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ariild! Tusen takk for hjelpen, det løste saken! Hjertelig takk!
  2. Takk for svar, Arild. Jeg skal teste det.
  3. Takk for svar! Steam oppdaterte seg, usikker på om det var vr eller hva, men det skjer fortsatt ingenting. De andre oppdateringene har gått automatisk og uten problem, så jeg skjønner ikke helt dette. Jeg får jo ikke installert World Update 3...
  4. Hei! Jeg får ikke oppdatert til versjon 1.13.16.0 Vanligvis oppdateres dette automatisk når jeg starter Msfs, men nå når det kommer til "checking for updates" finner den liksom ingenting og går videre? Er det noe jeg må gjøre? Er på Steam hvis det betyr noe. Setter pris på all hjelp!
  5. Jeg klaska til jeg. Men takk for svar! H.
  6. Takker for svar til begge to! Hvis jeg legger på litt og evt går for denne: https://www.komplett.no/product/1159954/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-a250-epic-gaming-pc ville den holde? H
  7. Takk for svar, Morten! Når du sier nedgradere skjermkort, er det da stor forskjell på det som koster rundt 9500,- mer? Er det verdt å kline til med det dyreste skjermkortet? H.
  8. Hei. Jeg er ganske grønn når det kommer til pc'er. Er det noen som har noen tips til en pc som primært skal brukes til MFS2020? Vil gjerne kjøre alt på høyeste eller rundt høyeste settings osv. Budjsett rundt 20-25 tusen. Gjerne en ferdig snekra pc :) Jeg er usikker på hva jeg skal se etter og hva som evt lønner seg og hva som evt kan oppgraderes senere. Setter pris på all hjelp! H.
×
×
  • Opprett ny...