Gå til innhold

Thomas Smeplass Kristiansen

Members
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Thomas Smeplass Kristiansen

  1. 19 minutter siden, Tor Arild Danielsen skrev:

    Hvilken simulator bruker du? Jeg har opplevd akkurat det samme med min Saitek throttle etter at jeg oppdaterte til P3dv5. Får heller ikke kalibrert throttlen i P3d. Jeg har søkt på nettet, og ser at det er flere som har problemer med Saitek throttlen i v5. Jeg har valgt å konfigurere throttlen via fsuipc, og det fungerer.  Det er derfor ikke sikkert at det er throttlen som er slitt.

    FS 2020. Skal sjekke ut luft og elektronikkspray!

     

    Takk!

  2. Hei!

    Throttle-stikka rister frem og tilbake i spillet. Holder seg ikke i ro. Rpm og mixture funker av og til og rister de også. Noen ganger slår den seg helt av når jeg beveger den halvveis ned for så å slå seg på når jeg har passert. Virker som om sensorene kanskje er slitte. Noen som har hatt erfaringer med dette?

  3. Hei!

    Sliter med free flight i simmen. Uansett hvilken flyplass jeg velger så starter jeg med full throttle og saitek pro yoke'en min funker ikke. Alt fungerer perfekt når jeg kjører training/landing missions. Noen som har vært borti det her? Fant en tråd på forum.flightsimulator.com, men ingen har kommet med noe svar på hva problemet evt kan være. En kompis av meg får bare til å kjøre missions. Free Flight gjør at den henger og krasjer.

    Regner med MS kommer med en patch snart. Får vel regne med noen barnesykdommer helt i starten ;)

    Edit: En ting til: Kompisen min dukker heller ikke opp i vennelista mi i spillet. Finner han i xbox-appen selvsagt, men aldri in-game. 

    'Takk!

×
×
  • Opprett ny...