Gå til innhold

Thomas Smeplass Kristiansen

Members
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Thomas Smeplass Kristiansen's Achievements

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Regner med du bare sikter til jetflyene? De små flyene funker kjempefint IMHO.
  2. Anbefaler også denne: https://www.bushleaguelegends.com/addons/bush-adventures Strålende tur med mange morsomme striper. Sjekk også ut xclub performance og garmin-modden de har der.
  3. Hei! Throttle-stikka rister frem og tilbake i spillet. Holder seg ikke i ro. Rpm og mixture funker av og til og rister de også. Noen ganger slår den seg helt av når jeg beveger den halvveis ned for så å slå seg på når jeg har passert. Virker som om sensorene kanskje er slitte. Noen som har hatt erfaringer med dette?
  4. Hvis du har et nvidia-kort funker Geforce sin overlay fint. Alt-Z tror jeg det er.
  5. Fant ut hva problemet mitt var. AI control stod på fra oppstart av...doh! Uansett. Hadde jo vært greit med en reminder på skjermen når man prøver å røre stikka eller no at AI control står på da. Nuvel. Nå blirre flyging!
  6. Hei, Jan! Saiteken min hadde det meste på plass da jeg plugga den i. Er bare kjedelig at jeg ikke får free flight til å funke. Oppdragene er morsomme nok de, men blir fort gammelt.
  7. Hei! Sliter med free flight i simmen. Uansett hvilken flyplass jeg velger så starter jeg med full throttle og saitek pro yoke'en min funker ikke. Alt fungerer perfekt når jeg kjører training/landing missions. Noen som har vært borti det her? Fant en tråd på forum.flightsimulator.com, men ingen har kommet med noe svar på hva problemet evt kan være. En kompis av meg får bare til å kjøre missions. Free Flight gjør at den henger og krasjer. Regner med MS kommer med en patch snart. Får vel regne med noen barnesykdommer helt i starten Edit: En ting til: Kompisen min dukker heller ikke opp i vennelista mi i spillet. Finner han i xbox-appen selvsagt, men aldri in-game. 'Takk!
×
×
  • Opprett ny...