Gå til innhold

markusoks

Members
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av markusoks

  1. Da satt det endelig! LAN-kabel var det saliggjørende.Selv en god WiFi var ikke bra nok. Håper dette kan hjelpe andre som også har samme problem. Ganske hårreisende hvor mange som har fått problemer med nedlasting når man leter gjennom tråder på ulike forumer rundt om, det er ikke bra nok i det hele tatt. Takk for tips og innspill.
  2. Takk for svar, har nå prøvd disse stegene og holder på med nedlasting. Har lastet ned første fil men nå som jeg har begynt på nummer 2 "asobo-flight-tutorials-basicinstruments-0.1.22.fspackage" kommer den maks på 5% download før den går tilbake til 0 eller Please wait. Mulig jeg bare er utålmodig fordi jeg har prøvd i flere dager og lastet ned simulatoren. Jeg må nok bare smøre meg med tålmodighet dersom ingen andre har noen tips og komme med dersom de kan ha vært i samme situasjon, eller har lest og prøvd noe jeg ikke har. Har forresten også kjøpt meg en internett-kabel for å se om det kanskje kan være løsningen. Alle tips og forslag tas imot med takk:)
  3. Nedlasting vil ikke starte. Jeg trykker på "update" og da begynner den å laste ned. Problemet er at den stopper på mellom 3 og 11 MB og begynner på nytt igjen . Slik går den hele tiden. Se screenshot. Noen som kan hjelpe? Markus
×
×
  • Opprett ny...